GündemManşetSpor

YALIKAVAKSPOR MİNİKLERİNDEN DEV MÜCADELE

Yalıkavakspor’un hentbolcu minikleri, Alanya’da düzenlenen turnuvadan gururla döndüler.

Alanya Belediyesi ve Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) tarafından bu yıl 24’üncüsü düzenlenen Alanya Ramazan Demirci Açık Alan Hentbol Turnuvası ve Minikler Hentbol Şenliği’ne katılarak Bodrum’u temsil eden minik hentbolcular, çıktıkları karşılaşmalarda rakipleri karşısında verdiği büyük mücadeleyle Bodrum’u gururlandırdı.

Alanya Milli Egemenlik Stadı’nda 5 gün boyunca 6 kortta gerçekleştirilen turnuvada, 11 ila 16 yaş aralığındaki sporculardan oluşan 40 takımdan 800 sporcu mücadele etti. Turnuva ile ilgili bir açıklama yapan Yalıkavakspor Kulüp Başkanı Mehmet Esen, aldıkları sonuçlardan ve Yalıkavakspor alt yapısında yetişen genç hentbolcuların ümit vaat ettiğini belirtti.

Mehmet Esen yaptığı açıklamada şunları söyledi;

“Yalıkavakspor olarak, Yalıkavak’ta her yaştan gençlerimize sporu, mücadele ruhunu aşılamak kulübümüzün önemli misyonlarından birisi. Bu gençlerimizden oluşan, Mehmet Deniz Hocamızın çalıştırdığı 12 yaşındaki çocuklarımızın bu turnuvada aldıkları sonuç bu nedenle bizler için daha da mutluluk verici. THF tarafından Alanya’da düzenlenen Minikler Hentbol Şampiyonası’na giden takımımız, 2005-2006 doğumlu takımlar arasında Türkiye 7.’si olarak, bizi de Bodrum’u da gururlandırmıştır.

Takımımızda iki sporcumuz dışındaki oyuncularımız 2006 doğumlu olup, rakiplerinin hepsi 2005 doğumlu olan takımlara karşı inanılmaz bir mücadele göstermişler, çıktıkları karşılaşmaların sadece birisinde yenilgi almışlardır. Bu sonuç takdire şayan bir sonuçtur. Yalıkavakspor olarak, geleceğe daha da umutla bakıyoruz. Bu gençlerimiz önümüzdeki sene çok daha iyi sonuçlarla bizleri daha da gururlandıracaktır.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu