ÇevreGündemManşet

SICAK HAVA ETKİLİ OLUYOR

Bodrum’da yaz sezonunun en sıcak günü yaşanırken, sıcaktan bunalan vatandaşlar, soluğu sahillerde aldı.

Türkiye’nin tatil cenneti Bodrum 2018 yılının en sıcak gününü yaşıyor. İlçede termometreler 35 dereceyi gösteriyor. Sıcaktan bunalan yerli ve yabancı turistler ile Bodrum’da yaşayan vatandaşlar sahillere akın etti. Paşatarlası, Kumbahçe, Gümbet, Bitez sahilleri olmak üzere Bodrum’un pek çok sahilinde yoğunluk oluştu.

Kumbahçe Sahili’nde denizin tadını çıkaran Haldun Tekkola, “Deniz çok güzel, hava güzel, sıcaklık da çok güzel. Zaten Bodrum güzel. Burası yaşamak için süper bir yer. 25 seneden beri buradayım. Aslen İstanbulluyum ama iyi de buradayım. Sezonun en sıcak günü, 35-36 derece. Ben de denizin tadını çıkarıyorum. Baksana, böyle bir deniz nerede var?” diye konuştu.

İstanbul’dan tatil için Bodrum’a gelen Özcan Çetinkaya ise “Buraya geldiğim gündem beri en sıcak gün. Kendimizi denize atalım diye sahile geldik. Muhteşem. Tatilim Cuma günü sona eriyor.” dedi.

Yarın(Çarşamba) ve Perşembe günleri de 35-36 derecelerde seyretmesi beklenen hava sıcaklığı hafta sonu 1-2 derece düşecek.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu