EğitimGündemManşet

11 OKULDA 150 ÖĞRENCİ KATILDI…

Türkiye ve yurtdışından 11 okulun yaklaşık 150 öğrencisinin katılımıyla Bodrum’da “Türkiye İngilizce Yarışması(English Language Championship Turkey) gerçekleştiriliyor.

6-11 Haziran tarihleri arasında Imperial Education ve London School of Languages tarafından düzenlenen yarışma, sabah saatlerinde Mavi Hotel’de başladı. Dünya çapında en güçlü yayınevlerinden biri olan Pearson’ın eğitim kadrosunun jüri üyelerini oluşturduğu organizasyonda 8 ay boyunca okullarında yarışmaya hazırlanan12-16 yaş aralığındaki 150 öğrenci, 4 kategoride ter döküyor. Yarışmanın amacı İngilizce’deki becerileri geliştirmek olduğu için öğrencilerin otele girdikleri andan itibaren anadillerinde konuşmaları yasak.

Yarışma Koordinatörü Gözde Aycan, Kent Haber’e yaptığı açıklamada şu bilgileri aktardı:

“Bu yarışma Türkiye’de ilk defa yapılacak geniş kapsamlı bir yarışmadır. Türkiye ve yurtdışından gelen 150 öğrencinin katılıp 4 kategoride yarışacakları çok güzel bir organizasyon olacak. Bu yarışmalar 6-11 Haziran tarihlerinde yapılacak. Tüm yarışmaların sonunda öğrencilerimiz ödüller alacaklar. Yarışmanın amacı İngilizce’deki becerilerini geliştirmek olduğu için öğrencilerin burada bulundukları süre boyunca kendi anadillerinde konuşmaları yasak.”

11 Haziran tarihinde son bulacak organizasyon boyunca öğrenciler otelde ve ilçede hazırlanan çeşitli aktivitelere katılacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu