GündemMagazinManşetSpor

NEJAT İŞLER ŞAMPİYONLUK SEVİNCİNDE YARALANDI

????????????????????????????????????

Ünlü oyuncu Nejat İşler, başkanlığını yaptığı Gümüşlük Gençliksporspor’un şampiyonluk maçında sevinç gösterisi sırasında düşmesi sonucu başından yaralandı.

Bodrum ilçesinde Muğla 1. Amatör Küme A Grubunda mücadele eden Gümüşlük Gençlikspor ile Turgutreispor, Gümüşlük stadyumunda karşı karşıya geldi. Oynan karşılaşmada, her iki takımda üstünlüğü sağlamak için gol aradı.

Sahada sert bir futbol sergilenirken, oyuncular arasında zaman zaman gergin anlar da yaşandı. Karşılaşma Nejat İşler’in başkanlığını yaptığı Gümüşlükgençlikspor’un attığı bir golle sona erdi. Gümüşlük Gençliksporspor, puan farkıyla şampiyonluğu garantiledi.

Maçın son düdüğünün ardından büyük sevinç yaşayan İşler, saha kenarından hızla saha içerisine koşmaya başladı. İşler bu sırada saha demirine çarpması sonucu başını demirlere çarptı. Başından aldığı darbeyle derin darbe alan İşler, kanlar içinde kaldı.

Arkadaşlarının yardımıyla yerden kaldırılan İşler o hale sevinç gösterilerine devam etti. Takımı ve taraftarlarla birlikte sevinç gösterisi yaşayan İşler, daha sonra tedavisi için saha kenarına getirildi. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri İşler’e ambulansta ilk müdahaleyi yaptı. Başının sağ kısmından yaralanan İşler, tedavisinin ardından takımına destek için yeniden stadyuma geldi.

İşler, gazetecilere yaptığı açıklamada, taraftarlarına verdiği sözünü yerine getirdiğini söyledi. Takımına teşekkür eden İşler, “Şampiyon olduk. İşim bitti tamam. Verdiğim sözü tuttum. Daha ilerisi var. Daha çok işimiz var” diye konuştu.

İşler ve takımı daha sonra saha içerisinde sevinç gösterilerine devam etti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu