AsayişGündemManşet

Güpegündüz Saldırı

Çocuğunun Yanında Saldırdı

 

Bodrum’da trafikte bir kadına küfreden şahıs, kendisini uyaran bir kişinin üzerine yürüdü. Çocuğunu korumak için restorana sığınan adamın peşinden gidip yumruk atan saldırganı, restoran çalışanları uzaklaştırdı.

Olay, Konacık Mahallesi’nde meydana geldi. Atatürk Bulvarı’nda otomobili ile seyreden sürücü, trafikte tartıştığı ifade edilen kadın sürücüye küfürler yağdırdı. O esnada 4 yaşındaki çocuğu ile birlikte yol kenarında yürüyen M.C., olaya şahit olunca şahsı küfretmemesi konusunda uyardı.

Bunun üzerine otomobilinden inen şahıs, M.C.’nin üzerine yürüyüp küfürler etti, 2 yumruk salladı. Şahsın salladığı yumruklardan kurtulan M.C., yanındaki 4 yaşındaki çocuğunu korumak için restorana sığındı.

M.C. ve çocuğunun peşinden giden saldırgan, restoran içerisine girip bir yumruk daha atmaya çalıştı. Araya giren restoran çalışanları, şahsı uzaklaştırdı. M.C., olayın güvenlik kamerası görüntülerini temin ettikten sonra karakola giderek şahıs hakkında şikayetçi oldu.

Şahsın kimliği henüz tespit edilemezken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu