GündemManşetSiyaset

TANER USLU; “İZ BARAKAN İŞLERE İMZA ATACAĞIM”

CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı ve meclis üyesi Taner Uslu,Bodrum’un ilk sivil toplum kuruluşlarından birisi olan Bodrum Otelciler Derneği yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Taner Uslu’nun dün Bodrum Otelciler Derneğine gerçekleştirdiği ziyarette kendisini BODER Başkanı Halil Özyurt ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Samimi bir ortamda geçen ziyarette otelcilerin sorunlarını dinleyen Taner Uslu, “İz bırakan işleri beraber başarabilmeyi umut ediyorum” dedi.

Taner Uslu ziyaret sonrası yaptığı açıklamada ise şunları söyledi;

“Daha büyük işleri birlikte başarabilmek adına çıktığımız yolda, ayrıldığım başkan yardımcılığı görevim sırasında kendilerinden büyük destek görmüş olmaktan, turizmin ve buna bağlı olarak Bodrum’un temel sorunlarına çözüm noktasında her zaman görüş alışverişinde olmaktan duyduğum mutluluğu kendilerine ifade ettim. Bodrum’un lokomotif sektörü olan turizmin gelişimi için gece gündüz demeden çalışan BODER yöneticileri dostlarımızla, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da birlik ve beraberlik içerisinde çalışabilmeyi temenni ediyorum. Öncelikle Bodrum’un günlük yaşamının ve beraberinde ekonomik refahımızın temel taşı olan turizm sektörünün sorunlarına, daha köklü, daha kalıcı çözümler üretebilmek ve iz bırakan projelere imza atabilmek için Bodrum belediye başkanlığına aday olduğumu kendileriyle paylaştım. Gördüğüm ilgi ve destek için kendilerine bir kez daha çok teşekkür ediyor, İz bırakan işleri beraber başarabilmeyi umut ediyorum. BODER başkanı değerli abim Halil Özyurt şahsında yönetim kurulu üyelerine ve tüm BODER üyelerine teşekkür ederim”.

CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı ve meclis üyesi Taner Uslu, sivil toplum kuruluşlarına ziyaretlerini sürdürerek Bodrum’un için önemli olan her konuyu gündeme alacağını da sözlerine ekledi.

Kaynak:

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu