EkonomiGündemManşetTurizm

SEZON BAYRAMLA DAHADA BEREKETLENECEK…

Olumlu bir hava istenilen bir hızla başlayan turizm sezonunun Ramazan Bayramı ile birlikte daha da yükselişe geçeceği öngörülüyor.

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği tarafından yapılan açıklamada,  bayram tatilinde rezervasyonlarda geçen yıla oranla yüzde 20 artış beklendiği belirtildi.

Turizm sezonunun güzel başladığını ve yabancı turistlerle istenilen bir seviye devam ettiğini ifade eden BODER Genel Sekreteri Orhan Kavala konuya ilişkin şunları söyledi:

“Şu anda Bodrum her sene olduğu gibi bütün bölgelerimizde hazırlıklar son safhasında, zaten sezon açılmış, misafirlerimiz gelmeye başlamış. Geçen seneye göre, genel ortalamada yüzde 20’ler civarında bir artış olacağını tahmin ediyoruz hatta bunu aşabiliriz de.”

TMT Otel Genel Müdürü Cemil Moralılar ise “Şuanda kapasitemizin yaklaşık yüzde 80’i yurt dışından gelen misafirlerimizle doldurulmuş vaziyette. Bayramda da bu yoğunluk devam ediyor. Tabi yerli misafirlerimizi de ağırlayacağız. Acentelerin talebi yoğun, kalan odalarımızı yerli misafirlerimize ayıracağız.” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu