AsayişGündemManşetVideo Galeri

Gölköy’deki Cinayet ile İlgili 2 Tutuklama

6 Şüpheli Adliyeye Çıkarıldı

 

Geçtiğimiz günlerde gece saatlerinde Bodrum’da yaşanan silahlı çatışma olayı ile ilgili gözaltına alınan şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Konuya ilişkin olarak yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi:

“Bodrum İlçesi Gölköy Mahallesinde faaliyet gösteren bir otelde 27 Ağustos 2023 günü saat 23.00 sıralarında meydana gelen kasten öldürme ve silahlı saldırı olayı fail / faillerin tespiti ve yakalanması maksadıyla komutanlığımızca oluşturulan özel ekip tarafından gerekli inceleme ve araştırma başlatılmıştır.

Özel ekip tarafından yapılan detaylı ve sistemli inceleme ve araştırma sonucu, aynı gün ve 28 Ağustos 2023 tarihinde olaya karıştıkları tespit edilen (8) şüpheliden (5)’i yakalanarak gözaltına alınmış, (2) şüphelinin hastanede tedavileri devam etmekte olup (1) şüphelinin yakalama çalışmaları titizlikle sürdürülmektedir. Meydana gelen olayda (6) adet tabanca, (7) adet şarjör, (35) adet 9 mm. çapında fişek ve (1) adet tabancaya takılı lazer ele geçirilerek muhafaza altına alınmıştır.

Gözaltına alınan ve 31 Ağustos 2023 günü adli makamlara sevk edilen (5) şüpheliden (2)’si tutuklanmış, (3)’ü adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştır.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu