ManşetSpor

Bodrum FK’dan Deplasmanda 1 Puan

 

Bodrum Futbol Kulübü ligin 32’inci haftasında deplasmanda karşılaştığı Tuzlaspor ile golsüz berabere kaldı. Maçın ardından değerlendirme yapan Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “Bugün itibarıyla Play-Off matematiksel olmasa da hemen hemen garantiye yakın” dedi.

Trendyol 1’inci Lig 32’inci hafta mücadelesinde Bodrum FK deplasmanda Tuzlaspor’a konuk oldu. Sancaktepe 15 Temmuz Stadyumu’nda oynanan mücadelede her iki takım da girdiği pozisyonlardan yararlanamazken, müsabaka golsüz sona erdi. Bu skorla birlikte Bodrum FK ligde Play-Off hattında 53 puanla haftayı 6’ıncı sırada kapattı. Yeşil-beyazlı ekip ligin 33’üncü haftasında 5 Mayıs Pazar günü evinde Kocaelispor’u konuk edecek.

PLAY-OFF GARANTİYE YAKIN

Maçın ardından değerlendirme yapan Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “Zorluk derecesi yüksek bir maçtı. İki takımın da farklı hedefleri vardı. Biz Play-Off’u garantileyip 3’üncü olmanın peşindeydik, rakibimiz de tamamen düşmemenin peşinde. Oynadığımız saha kötü bir sahaydı. Rakibimizin dirençli savunma yapması pozisyon üretemememizde etkili oldu. Bugün itibarıyla Play-Off matematiksel olmasa da hemen hemen garantiye yakın. Biz de çok pozisyon vermedik. Onlardan bir tanesini yesek maç farklı boyuta gelebilirdi. Dengeli, çekişmeli, iki takımın da iyi savunma yaptığı bir müsabaka oldu. Mücadele dozu yüksekti, dolayısıyla 1 puan aldık” dedi.

Tuzlaspor Teknik Sorumlusu Gürkan Kocabıyık ise “Bodrum Play-Off’u garantilemek, biz de alttan kurtulmak için oynadık. Son haftalarda iyi mücadele ediyoruz fakat finali yapamıyoruz gol anlamında, galibiyeti alamıyoruz. Bugün de istediğimiz skoru alamadık. İlk yarı Bangoura’nın kaleciden dönen topu atsa, devamında Togui’nin kaçırdığı gol olsa farklı şeyler konuşur olurduk. İki takım da çok iyi mücadele etti. Çok istiyoruz, oyuncularımız da bunu sahadaki mücadele ile gösteriyorlar. Son iki hafta kaldı. Rakiplerimiz de puan kaybetti. Umarım iki hafta sonunda istediği skorları alan taraf biz oluruz. Bugün iyi mücadele eden oyuncularımızı kutluyoruz” diye konuştu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu