GündemManşetSpor

6 OKULDAN 154 ÖĞRENCİ MÜCADELE ETTİ

IMG_0262Bodrum bu yıl 2.’si düzenlenen Voleybol Şenliği gerçekleştirildi.

Bodrum Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu tarafından hazırlanan kurslarda eğitim gören öğrenciler düzenlenen 2. Voleybol Şenliği’nde mücadele etti. Gümbet Binnaz Karakaya Spor Salonu’nda gerçekleştirilen müsabakalara 6 okuldan 154 öğrenci katıldı.

Şenlik sabah saatlerinde salonda yapılan seromoni ile başadı. Bir dakikalık saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasının ardından bir konuşma yapan Bodrum Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Ünal,  etkinliğin amacını şu sözlerle açıkladı:

“Bizim amacımız okulumuzun son haftasında sizleri spora davet etmektir. Aynı zamanda bu spor faaliyetiyle sizler arasında dostluk, kardeşlik, arkadaşlık oluşturmaktır. Bizim bu etkinliğimize katılan bütün sporcularımıza başarılar diliyor ve katıldıkları için teşekkür ediyorum.”

Ünal önümüzdeki hafta yapılacak basketbol turnuvası hakkında da bilgiler verdi.

Akşam saatlerinde kadar 2’inci Voleybol Şenliği’nde toplamda 22 maç yapıldı. Şenlik sonunda katılan öğrencilere madalya verildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu