GündemManşet

MİTSO, KIZILAY’A KAN BAĞIŞINA ÇAĞIRIYOR…

Milas Ticaret ve Sanayi Odası, üyelerini Kızılay’a kan bağışına davet ediyor. MİTSO üyeleri 19 Mayıs Cumartesi günü, iftardan sonra, saat 19.00 – 23.30’da Milas Atapark’ta kan bağışında bulunabilecekler. Kan bağışında bulunmak isteyenlerin yanlarında kimliklerini bulundurmaları gerekiyor.

Türk Kızılayı Kan Bağışçısı Kazanım Uzmanı Neşe Acaroğlu MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer’i ziyaret ederek MİTSO üyelerinin kan bağışında bulunmaları için çağrıda bulundu. Odanın önüne veya uygun olabilecek bir yerde kan bağış çadırı kurabileceklerini belirten Neşe Acaroğlu, “Özellikle Ramazan ayı boyunca kan bağışını artırmak istiyoruz. Bu konuda MİTSO’dan da destek bekliyoruz. MİTSO üyelerinin bağış çadırına kolay ulaşabilmeleri için gerekirse Oda binasının önüne de kan bağış çadırı kurabiliriz” diye konuştu.

MİTSO’nun üyeleriyle birlikte Türk Kızılayı’na kan bağışında bulunmaktan memnuniyet duyacaklarını belirten MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, belirlenecek bir günde tüm Oda üyelerine kan bağışı için çağrıda bulunabileceklerini ve bir kampanya şeklinde kan bağışında bulunabileceklerini belirtti. Reşit Özer “Türk Kızılayı’na MİTSO olarak büyük bir memnuniyetle kan bağışında bulunmak isteriz. Ne zaman uygun olacaksa üyelerimize kampanya şeklinde bağış çağrısı yapabiliriz” dedi.

Yapılan görüşmede MİTSO üyelerinin öncelikle, 19 Mayıs Cumartesi günü, iftardan sonra, saat 19.00 – 23.30 arasında Atapark’ta kan bağışında bulunmaları için çağrı yapıldı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu