GündemKültür SanatManşet

BOFAD’DAN BAŞKAN KOCADON’A TEŞEKKÜR

bofaddan baskan kocadona tesekkur (2)Bodrum Folklor Araştırma ve Turizm Derneği’nin (BOFAD’ın) yönetim kurulu ve üyeleri, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u ziyaret etti.

Bodrum Belediyesi Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarete BOFAD Başkanı Mehmet Dirin, Genel Sekreter Öner Karaçiçek, Sayman Erken Öztunalı, yönetim kurulu üyeleri Fahrettin Öner ve Tarkan Apak ile dernek üyeleri katıldı. BOFAD Başkanı Mehmet Dirin,  “Başkanımıza BOFAD olarak, yaz sezonunda yapmak istediğimiz projelerimizi anlattık ayrıca Bodrum Belediyesi tarafından yapılacak olan etkinliklerde de derneğimiz olarak üstümüze düşen her göreve hazır olduğumuzu söyledik. Bodrum’un yerel kültürünü yaşatmak amacıyla yapmış olduğu tüm çalışmalar için Başkanımız Mehmet Kocadon’a çok teşekkür ederiz.” dedi.

BOFAD üyelerine ziyaretleri için teşekkür eden Mehmet Kocadon ise Bodrum folklorunun unutulmaması ve gelecek nesillere aktarılması için uğraş veren dernek yönetimi ve üyeleriyle sohbet etmekten büyük keyif aldığını, Bodrum’daki kültür ve sanat derneklerine olan desteklerinin devam edeceğini söyledi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu