GündemManşetSpor

U14 TAKIMI TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ OLDU

U 14 Türkiye Şampiyonası 4’lü finallerine katılan Bodrum Belediyesi Bodrumspor U14 Takımı şampiyondan üçüncülükle döndü. Konya’da gerçekleşen final müsabakalarında şampiyon ise Bursa Arabayatağıspor oldu.

71 ilden 116 takımın katılımı ile 22 Mart tarihinde başlayan Türkiye Şampiyonasında oynanan birinci ve ikinci kademe  müsabakaları sonunda 4 takım finale katılma hakkı kazanmıştı. Bursa Arabayatağıspor, Zonguldak Sarayspor, Bodrum Belediyesi Bodrumspor ve Diyarbakır Amed Sportif’in katılmaya hak kazandığı şampiyona sonunda U14 Türkiye Şampiyonu Bursa Arabayatağıspor oldu.

Konya’da Cumhuriyet futbol sahasında oynanan şampiyonanın yarı final maçında, Amed Sportif’i 1-0 yenen Bursa Arabayatağı finalde Zonguldak Sarayspor’u 3-2 yenerek şampiyon oldu. İkinci olan Zonguldak Sarayspor ise yarı finalde Bodrum Belediyesi Bodrumspor’u 2-1 mağlup ederek finale yükselmişti. Şampiyonanın üçüncülük maçında ise Bodrum Belediyesi Bodrumspor, Diyarbakır Amed Sportif’i 1-1 sonuçlanan maçta penaltılarla 5-4 yenerek U14 Türkiye üçüncüsü olmayı başardı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu