GündemManşet

BODRUM BELEDİYESİ VE LİONS İŞBİRLİĞİ

Bodrum Belediyesi ile Uluslararası Lions Kulüpleri 118-R Yönetim Çevresi Federasyonu arasında iş birliği protokolü imzalandı.

Bodrum Belediye Başkanlığı’nda gerçekleşen imza törenine Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve Uluslararası Lions Kulüpleri 118-R Yönetim Çevresi Federasyonu Genel Yönetmeni Hayri Tunç Yükselen katıldı.

50 yıldır Uluslararası Lions Kulüpleri Birliğinden, 210 ülkedeki Lions kulüplerinin katılımıyla her ülkeden gençlerin birbirlerini ziyaret ettiklerini ifade ederek bunun dünya çapında bir sistem olduğunun altını çizen Hayri Tunç Yükselen, “Her ülkenin gençleri birbirini ziyaret ederek o ülkelerdeki ailelerin yanında kalıyor. 10 gün de biz kampa alarak onlara ülkeyi tanıtıyoruz. Yönetim çevremiz Ege ve Akdeniz kulüplerinden oluşuyor. Bu sene ise bu etkinliği ilk defa teknede yapalım dedik. 2 gün boyunca gençleri burada ağırlayacağız. Teknemiz 1 Temmuzda buradan hareket edecek, 7’sinde ise geri dönecek. Tekne ile tüm Gökova körfezinin gezilmesinin yanı sıra gençlerimiz uluslararası geçerliliği olan amatör yat kaptanlığı eğitimi de alacaklar. Tur bittikten sonra da gençleri alarak ailelere dağıtacağız ve 15 gün Türk ailelerinin yanlarında kalacaklar. Belediyenin de bu konuda büyük katkısı oldu. Bodrum Belediyesi ve Bodrum Belediye Başkanımız Mehmet Kocadon eksik olmasınlar, STS Bodrum Okul Gemisinin bize tahsisini sağladılar. Bodrum Belediyesi ile omuz omuza bu organizasyonu hazırladık ve bununla ilgili de bir iş birliği protokolü imzaladık” şeklinde konuştu.

Bodrum’un evrensel bir çizgide olduğunu ifade eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise yapılan bu işbirliğinin Bodrum’u dünyaya tanıtmak adına da değer taşıdığını belirtti. Kültürel etkileşimin insanlar arasında barışı, sevgiyi ve huzuru getiren önemli bir güç olduğunu, bu anlamda çaba gösteren Uluslararası Lions Kulüpleri 118-R Yönetim Çevresi Federasyonu Genel Yönetmeni Hayri Tunç Yükselen’e ve Lions yönetimine yapılan işbirliği için teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.  Bodrum Belediyesi olarak bu tür organizasyonlara destek vermekten mutluluk duyduğunu da sözlerine ekledi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu