GündemManşetSpor

CARETTALARLA KULAÇ ATTILAR

Ortaca ilçesinde, “Carettalarla Yüzüyoruz” teması ile bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Dalyan Açık Su Yüzme Yarışları’nda Bodrumsporlu yüzücüler kürsüde yine Bodrum Bayrağını dalgalandırdılar.
Muğla’nın Ortaca ilçesinde, “Carettalarla Yüzüyoruz” teması ile Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Yüzme Federasyonu, Muğla Valiliği, Muğla Büyükşehir Belediyesi, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO), Ortaca Kaymakamlığı, Ortaca Belediyesi ve Dalyan Su Ürünleri Kooperatifi (DALKO) tarafından desteklenen Dalyan İztuzu Turizm ve Tanıtım Derneğince bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Dalyan Açık Su Yüzme Yarışları’na  farklı yaş kategorilerinde 14 ülkeden 8’i engelli toplam 528 sporcu katıldı.
Bodrum Belediyesi Bodrumspor Master Yüzme Takımı’nın da 11 sporcu ile katıldığı yarışlarda rekabet de katılımda olduğu gibi oldukça yüksekti. Yarışta kendi derecelerinden daha iyi yüzen Bodrumspor Master yüzme Takımı sporcularından İbrahim Demiröz, 70 yaş üzeri kategorisinde parkuru 0:50:12’lik derecesiyle birinciliği alırken, 65-69 yaş kategorisinde Zafer Olcay 0:52:15 ve 60-64 yaş kategorisinde Engin Çolpan da 0:46:41’lik dereceleriyle ikinciliği aldılar.
Yarışlarda Bodrum’u temsil eden diğer sporcuların dereceleri de şu şekilde sıralanıyor;
Erkekler;
Toyga İÇözü; 0:44:24, Barbaros Güneş; 0:47:40, Arda Akman; 0:45:52, Kerem Türkmen; 0:47:09
Kadınlar;
Binnur Doruk; 1:40:48, Defne Arcan İçözü; 0:48:16, Pelin Yakar;  1:00:36, Banu Belkıs Güner; 0:51:26
Yarış sonrasında İztuzu Plajı’ında düzenlenen madalya törenininde madalyalarını alan sporcular, Bodrum Bayrağı’nı başarıyla kürsüde dalgalandırdılar. B.B. Bodrumspor Master Yüzme Takımı, 16-20 Mayıs tarihleri arasında Marmaris’te düzenlenecek olan yarışlar için B.B. Binnaz Karakaya Kapalı Spor Salonu Havuzunda Antrenörleri Çetin Canbolat’ın yönetiminde antrenmanlarına devam ediyorlar.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu