AsayişGündemManşet

ANSIZIN YOLA ÇIKAN TRAKTÖR ÖLÜME NEDEN OLDU

Önceki gün akşam saatlerinde Bodrum’da meydana gelen trafik kazasında bir kişi öldü bir kişi yaralandı.

Kemer Mahallesi Bodrum-Mumcular karayolu üzerinde saat 20.30 sıralarında traktör sürücüsü olan H.Y. isimli şahsın Mumcular yolu kenarındaki tarlasından saman yükledikten sonra tarladan tali yolda kontrolsüz çıkması sonucu Mumcular istikametinden Güvercinlik yönüne seyir halinde bulunan 48 LB 215 plakalı araç şoförü Mehmet Emin Dönmez aracı ile traktörün sol arka teker kısmına çarpması sonucu trafik kazası meydana geldi.

Otomobil sürücüsü Mehmet Emin Dönmez 112 acil ambulans ile Bodrum Devlet Hastanesine sevk edildi ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Öte yandan kaza esnasında traktörde seyahat eden İsmail Bacak isimli şahsın yaralandığı ve tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Kaza ile ilgili Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Trafik ve Kriminal timleri olay yerinde inceleme yaptı. Olayla ile ilgili soruşturma sürüyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu