GündemManşetSpor

KIRÇİÇEKLERİ ZAFERE DOYMUYOR

IMG_7014Türkiye Kadınlar Basketbol Liginde Bodrum bayrağını başarıyla dalgalandıran Kırçiçeği Bodrum Basketbol Kulübü, yılın son maçını kendi sahasında oynadı. TKBL 15. hafta mücadelesi kapsamında Yalova GSK ile karşılaşan Kırçiçekleri seyircisine bol sayılı bir maç heyecanı yaşattı.

Yılın son maçına gelen yaklaşık 300 Kırçiçeği Bodrum Basketbol Kulübü taraftarının tezahüratlarıyla sahaya çıkan takımlar, hava atışının yapılmasıyla maça hızlı başladılar. ilk dakikalarda karşılıklı ataklarla devam eden maçta ilk basket, Dilara’dan geldi. Kırçiçekleri’nin oldukça baskın oynadıkları karşılaşmanın ilk yarısını 37-15 kapatan Kırçiçeği Bodrum Basketbol Takımı, ikinci yarıda da baskıcı ve kararlı oyunu ile rakibine geçit vermedi.

Kırçiçekleri’nin yeni oyuncusu Saynur Tozlu’nun ilk kez Kırçiçeği Bodrum Basketbol forması giydiği maçta Kırçiçekleri takım olarak oynadıkları oyunla seyircinin de takdirini aldı. Kırçiçeği Bodrum Basketbol takımının 72-36 önde bitirdiği karşılaşmanın ardından seyircisinden aldığı alkışa, seyircisini alkışlayarak cevap veren takım daha sonra maç sırasında sakatlık geçiren Deniz Ataer’in yanına giderek, galibiyet sevinçlerini paylaştılar.

Ligin 16. hafta mücadelesi için güçlü rakibi Mersin BŞB ile 7 Ocak Pazar günü Edip Buran Spor Salonunda saat 13.00’da karşılaşacak olan Kırçiçekleri, ligin ilk yarısını 13 Ocak’ta kendi evinde oynayacağı Elazığ İl Özel idare karşılaşması ile tamamlayacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu