GündemManşet

BAĞIMLILIKLA MÜCADELEDE 2. TOPLANTI YAPILDI

Vali Civelek başkanlığında Bağımlılık ile Mücadele İl Koordinasyon Kurulu toplantısı yapıldı.

Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulunun (BMİKK) 2018 yılı 2’inci toplantısı Muğla Valisi Esengül Civelek başkanlığında Valilik 75. Yıl Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya Vali Esengül Civelek, Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cumhur Çoban, Vali Yardımcısı Bayezit Bestami Alkan, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Coşkun Sel, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya ve kurul üyesi kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Bağımlılıkla mücadele konusunda kurumların etkin bir iş birliği içerisinde başarılı çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirten Vali Civelek, kurumların var gücüyle bağımlılıkla mücadele konusunda etkin çalışmalara devam edeceklerinin altını çizdi.

Bağımlılık ile mücadele alanında yapılan kurumsal çalışmaların ele alındığı toplantı İl Sağlık Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Muğla Kredi Yurtlar Kurumu Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) tarafından yürütülen çalışmalara ilişkin sunumlar ile devam etti.

Sunumların ardından katılımcıların görüş ve önerilerinin de paylaşıldığı Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, yapılan değerlendirmelerin ardından sona erdi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu