GündemMagazinManşet

CEM ADRİAN ENGELLİLER İÇİN SÖYLEDİ

Türkiye Beyazay Derneği Muğla Şubesinden engelliler yararına konser düzenlendi.

Türkiye BEYAZAY Derneği Muğla Şubesi tarafından engelliler yararına konser düzenlendi. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen konsere Muğla Valisi Esengül CİVELEK’in yanı sıra 200’e yakın engelli ve engelli yakını ile engellilere destek olmak isteyen 1000’e yakın izleyici katıldı. Geliri tamamen engellilerin eğitimi ve istihdamı alanında kullanılacak konserde ünlü sanatçı Cem ADRİAN sahne aldı. Söylediği şarkılarla alkışları toplayan ADRİAN konserinde “Hepimizin buraya toplanma amacı engellilere destek olmak ve gönüllerdeki engelleri kaldırmaktır” dedi. Ayrıca sanatçı hiçbir ücret almadan gerçekleştirdiği faaliyet için de gönülleri kazandı.

Engellilerin eğitimi, engelli yakınlarının eğitimi, engelliye hizmet verenlerin eğitimi, toplumun eğitimi gibi eğitimle ilgili tüm alanlarda faaliyet yürüten dernek, önümüzdeki süreçte Muğla genelinde faaliyetlerini yoğunlaştırmak için kolları sıvadı. Yenilenen dinamik bir kadro ile faaliyetlerine başlayan derneğin ajandasında engelliler yararına birçok faaliyet bulunuyor.

Konser sonrası açıklama yapan Şube Başkanı Pınar BOYACI: “Cem ADRİAN gibi destekçilerimizden ve içimizdeki sorumluluk hissinden aldığımız güçle engellilerin eğitimi, istihdamı ve sosyal hayata entegrasyonu konusunda çalışmalarımıza başladık. Muğla genelinde yapacağımız çalışmalarla faaliyet alanımızdaki konularda gözle görülür derecede iyileştirmeler yapmayı planlıyoruz.” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu