EğitimGündemManşet

VALİDEN GÜVENLİ OKUL ZİYARETİ

Muğla Valisi Esengül Civelek, İçişleri Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliği ve koordinasyonunda yürütülen “Güvenli Okul Projesi” kapsamında Menteşe Yeşilyurt Ortaokulu ve İlkokulunda ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Ziyaret ve incelemelerine Yeşilyurt Ortaokulundan başlayan Vali Civelek’e Vali Yardımcısı Rıza Dalan, Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Numan Öksüz, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Hasan Arslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Şen ve Yeşilyurt Mahallesi Muhtarı Süleyman Boz eşlik etti.

Okul içi ve çevresinde incelemelerde bulunarak, okul güvenliği ile ilgili kamera sistemleri ve okul çevresinde güvenliğin azami ölçüye çıkarılması konularında yetkililerden bilgi alan Vali Civelek, okul yöneticileri, okul aile birliği başkanı ve velilerinde katılımı ile değerlendirme toplantısı yaptı.

Toplantıda yaptığı açıklamada eğitim ve öğretim ortamında okul, öğretmen, veli ve öğrenci ilişkilerini çok önemsediklerini belirten Vali Civelek, gençlerin ve çocukların daha sağlıklı ve mutlu bireyler olarak yetiştirilmesi aynı zamanda akademik başarının olmazsa olmazının okul-veli-öğrenci arasındaki iletişim, diyalog ve işbirliği olduğunu ifade etti.

Toplantının ardında Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Muğla Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünün işbirliğinde geleneksel Yeşilyurt dokuması, mekikli dokuma, dastar dokumacılığı ve turistlik hediyelik eşya üretimi yapılan ve bölgedeki kadınlara istihdam sağlayan dokuma kursunu ziyaret etti.

Daha sonra Yeşilyurt İlkokuluna geçen Vali Civelek, buradaki ziyaret ve incelemelerini okul yöneticileri, okul aile birliği başkanı ve velilerle yaptığı değerlendirme toplantısı ile sonlandırdı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu