GündemManşetSpor

BODRUMSPOR’DAN BAŞKANA ZİYARET

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor yönetimi ve futbolcular, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u ziyaret etti.

 

28 maç sonunda, 25 puanla 16. sırada yer alan B.B. Bodrumspor,  ligde kalma açısından büyük önem taşıyan son 6 maç öncesi Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u ziyaret etti. Ziyarete Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kulübü Başkanı Rıza Karakaya ile birlikte kulüp yöneticileri, teknik direktör Tarık Daşgün, teknik heyet ve futbolcular katıldı.  

 

B.B. Bodrumspor takım kaptanı Tolga Deniz, maçlarda ellerinden gelen mücadeleyi verip güzel sonuçlar alarak ligde kalacaklarını söyledi.

 

Her zaman yanlarında olduğunu hatırlatarak sözlerine başlayan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise “Biz bir aileyiz. Bunu asla unutmayın arkadaşlar. Ben sizleri hiçbir zaman sadece Bodrumspor’un futbolcusu olarak görmüyorum. Ben sizleri ailemin bir parçası, Bodrum’un bir parçası olarak görüyorum. Çünkü siz bizlere çok güzel mutluluklar yaşattınız. Mutluluklar yaşanırken iyi de takımın durumu kötü gitmeye başlayınca kötü mü olacaksınız? Yok, öyle bir şey. Biz yeter ki mücadele etme ruhumuzu yitirmeyelim, mücadele etmeye devam edelim. Bu ruh sizlerde var, takım da ayağa kalktı son 2 maçtır. Özellikle Sivas’taki galibiyet benim için çok anlamlı ve önemli bir galibiyet. Bunu bizlere yaşattığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Dediğim gibi bir aile olduğumuzu unutmayın. Gözünüz arkada kalmasın. Ben burada olduğum müddetçe spor ve sporcunun her zaman yanındayım. Çünkü sizler bizim gençlerimize örnek gösterdiğimiz insanlarsınız. Çünkü gençler Bodrumspor’un başarısını görerek spora başlıyorlar. Eğer sizler rol model oynayamazsanız gençlik git gide kaybolur, spordan uzaklaşır. Onun için sizlere büyük görev düşüyor. Özellikle bu sene, geçen sene elde ettiğimiz o güzel şampiyonluktan sonra takımın bu durumda olması Bodrum halkında da ufak bir motivasyon düşüklüğü yarattı. Ama göreceksiniz ki onlar hiçbir zaman desteğini sizlerden esirgemedi esirgemeyecek. Maçlara hep geldiler. Biz 3 bin kişiden az taraftara oynamadık hiçbir zaman. Bugün Süper Lig’de bu kadar seyirci yok. Başakşehir’in maçlarına gidin, bilmiyorum ama 2 bin kişi ya vardır ya yoktur. Onun için mücadeleye devam, bizim üzerimize düşen neyse hem yönetim olarak hem belediye başkanı olarak her zaman yanınızdayız. Yeter ki bu mutlulukları bizlere yaşatmaya devam edin. Bodrum’a da bu yakışır zaten. Hepinize teşekkür ediyorum tekrar.” dedi.

Bodrumspor U14 takımından Başkan Kocadon’a ziyaret…

U-14 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe Manisa Grubu’nda şampiyon olan Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kulübü U-14 Futbol Takımı, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u ziyaret etti.

Bodrum Belediyesi Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarete B.B. Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya, kulüp yöneticileri, B.B. Bodrumspor U-14 takımı futbolcuları ve teknik heyeti katıldı.

21-25 Mart tarihlerinde Manisa’da gerçekleştirilen U-14 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe grubunda şampiyon olan ve Türkiye U-14’te ilk 20 takıma kalan futbolcular, Bodrumspor’a verdiği desteklerden dolayı ve her zaman yanlarında olan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a teşekkür etti.

“Siz gençlerimizin bizlere böylesi gururlar yaşattığını gördükçe ben daha da mutlu oluyorum.” diyen Başkan Kocadon, “Bodrumspor olarak hem ana kademe takımımız ile hem de alt yapı takımlarımız ile birlikte Türkiye’ye örnek bir şehir oluyoruz. Sizlerin bu başarılarını görmek beni gururlandırıyor ve çok mutlu ediyor. Ben hem siz gençlerimize hem de sizlere destek olan hocalarımıza ve ailelerinize çok teşekkür ediyorum. Başarılarınızın da devamını diliyorum.” dedi.

Bir sonraki maçlarının 12-15 Nisan tarihlerinde Afyon’da olacağını belirten yöneticiler, ziyaret sonunda ise Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu