AsayişManşet

Aranan Şahıslar Jandarma Tarafından Yakalandı

Haklarından Kesinleşmiş Hapis Cezaları Vardı

 

Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yaptıkları operasyonlarda aranan iki şahıs yakalanarak adli makamlara sevk edildi.

Konuya ilişkin bilgilendirmeler şöyle:

“Hakkında (5) ayrı “hükümlü ve tutuklunun kaçması(2), korku, kaygı veya panik yaratabilecek tarzda silahla ateş etme(1), kişilerin huzur ve sükûnunu bozma(1), silahlı tehdit (1)” suçtan (17) yıl, (7) ay, (5) gün kesinleşmiş hapis cezası ile yakalama kararı bulunan E.U. isimli şahıs Bodrum İlçesi Mumcular Mahallesinde 15 Aralık 2023 günü Bodrum İlçe J.K.lığı ekipleri tarafından yapılan operasyon ile yakalanmıştır.

hakkında (9) ayrı “çekle ilgili karşılıksızdır işlemi yapılmasına sebebiyet verme” suçtan (23) yıl, (5) ay kesinleşmiş hapis cezası ile yakalama kararı bulunan S.B. isimli şahıs Bodrum İlçesi Akyarlar Mahallesinde 16 Aralık 2023 günü Bodrum İlçe J.K.lığı ekipleri tarafından yapılan operasyon ile yakalanmıştır.

S.B. ve E.U. isimli şahıs tamamlanan işlemlerin ardından çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine sevk edilmiştir.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu