ÇevreGündemManşet

MİLAS’TA FIRTINA KABUSU

Milas’ta akşam saatlerine doğru etkisini artıran şiddetli yağmur beraberinde fırtınalara neden oldu. Ekizköy mahallesinde fırtına nedeniyle ev ve ahırlar zarar gördü. Bölgede Milas Kaymakamlık, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Milas Ziraat Odası Başkanlığı tarafından inceleme çalışması yapıldı.

Milas’ın Ekizköy mahallesinde akşam saatlerinde yağmurla birlikte fırtına etkili oldu. Yaşanan doğa olayında evlerin ve ahırların çatıları zarar gördü, bazı ağaçlar yan yattı.

Milas Kaymakamı Eren Arslan, olayların hemen ardından Ekizköy Mahallesi’ne giderek incelemelerde bulundu. Arslan, zarar tespiti yapılması için ilgili kurumlara talimat verdi. Vatandaşları afetlere karşı gerekli tedbirleri almaları yönünde uyardı.

Yapılan incelemeler sonunda, meydana gelen afette 2 ahırın çatısının uçtuğu, 15 ağacın yerinden sökülmüş olduğu ve 40 ağaçta ise kısmi zarar meydana geldiği tespit edildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu