ÇevreGündemManşet

ORMAN HAFTASI ETKİNLİKLERİ BAŞLADI

Muğla Orman Bölge Müdürlüğünde Orman Haftası etkinlikleri Atatürk Anıtına çelenk konması ve Valilik ziyaretiyle başladı.

Muğla orman Bölge Müdürlüğünde bu yıl Orman Haftası kapsamında bir dizi etkinlik düzenlendi. Orman Haftası programı haftanın ilk mesai gününde Muğla Orman Bölge Müdürlüğü yönetim kademesince Cumhuriyet Meydanında Atatürk Anıtına çelenk koyması ve ardından Valilik ziyaretiyle başladı. Muğla Orman Bölge Müdürü Mehmet Çelik, Orman Haftası boyunca Muğla ve ilçelerinde değişik etkinliklerle haftanın anlam ve önemini kamuoyuyla paylaşacaklarını söyledi.

Muğla Orman Bölge Müdürü başkanlığında Bölge Müdürlüğü yönetim kademesi ilk olarak Cumhuriyet Meydanında Atatürk Anıtına çelenk koydu. Ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Daha sonra topu halde Muğla Valiliğine geçildi. Muğla Valisi Esengül Civelek, Muğla Orman Bölge Müdürlüğü heyetini makamında kabul etti. Muğla Orman Bölge Müdürü Mehmet Çelik, Vali Esengül Civelek’e defne, fıstık çamı ve biberiye türlerinden fidan hediye etti.

Orman Haftası nedeniyle Muğla Orman Bölge Müdürlüğü hizmet binası kurumsal afişler, bayrak ve Atatürk afişleriyle süslendi. Ana cadde üzerine orman ve ağaç sevgisi üzerine yazıların olduğu pankartlar asıldı.

Muğla Orman Bölge Müdürlüğünce Orman Haftası kapsamında Muğla merkezde düzenlenen etkinliklerin bazıları şöyle;

20 Mart Salı günü Muğla Sınırsızlık Meydanında saat 10.00 da başlayacak etkinlik kapsamında halka ücretsiz fidan dağıtımı yapılacak. Orman ve tüm şehitlerimiz anısına lokma dağıtımı yapılacak.

21 Mart Çarşamba günü okullarda “Doğanın Büyüsü” isimli 3 D Animasyon film gösterimi yapılacak.

22 Mart Perşembe günü saat 10.00’da Düğerek Mahallesi İbrahim Karaoğlanoğlu İlkokul-Ortaokul bahçesinde fidan dikim töreni yapılacak.

23 Mart Cuma günü Huzurevi ziyareti yapılacak ve fidan dikimi yapılacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu