GündemManşetSpor

BURSA’YI GEÇTİLER SIRA KASTAMONU’DA

Bodrum’un Hentbol sahalarındaki yıldız temsilcisi Yalıkavakspor Kulübü kızları Bodrum’un yüzünü güldürmeye devam ediyor. Tamamı Yalıkavak’ta yaşayan genç kızların bir araya gelmesiyle kurulan ve her geçen yıl yaptığı transferlerle gücüne güç katan hentbol takımı, 2017-2018 Sezonu Hentbol Kadınlar 1.Liginde başarısını her geçen gün arttırıyor.

Türkiye Hentbol Federasyonu Kadınlar 1. Ligi 20. Hafta mücadelesinde Bursa’nın güçlü temsilcisi Bursa gücü ile deplasmanda karşı karşıya gelen Denizin Kızları, deplasmanda güçlü rakibine fırsat vermedi. Bursa Atıcılar Çok Amaçlı Spor Salonu’nda gerçekleşen müsabakada, maçın ilk anlarından itibaren sahanın hâkimi olan Yalıkavakspor kızları, ilk yarıyı 7-13 tamamlayarak, soyunma odasına moralli gitti.

Maçın ikinci yarısında da maça hâkim olan Denizin Kızları, rakibine geçit vermeyince maç 24-36 Yalıkavakspor’un oldu. Maçta yaptığı ataklar ve attığı gollerle yıldız oyuncu olan Yaren Ömür’e kalede yaptığı kurtarışlarla Sıla Özer de eşlik edince Denizin Kızları zorlu Bursa deplasmanında Bodrum bayrağını başarıyla dalgalandıran taraf oldu.

THF Kadınlar 1. Lig 2017-2018 sezonunda 21. Hafta maçlarına çıkmaya hazırlanan 13 takım arasından 26 puan ile beşinci sırada yer alan Yalıkavakspor Kulübü, 25 Mart 2018 Pazar günü saat 14.00’te Binnaz Karakaya Kapalı Spor Salonu’nda ligin lideri konumunda olan Kastamonu Artsam Koleji Spor Kulübü ile karşılaşacak.  Oldukça çekişmeli geçecek olan bu büyük mücadelede Yalıkavakspor Kulüp Başkanı Mehmet Esen, Bodrum’da yaşayan herkesi bu maçta takımlarına destek olmaya davet ediyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu