ManşetSpor

Liderlik Mücadelesi İçin Oynayacak

Rakip, Mersin Büyükşehir Belediyesi

 

Misli.Com Türkiye Basketbol Ligi’nde 14. Hafta maçları kapsamında,  kendi evinde çok önemli bir puan mücadelesi verecek olan Çağdaş Bodrum Spor, 2023 yılının ilk mücadelesini 9 Ocak 2023 Pazartesi günü Bitez Bodrum Spor Salonu’nda Mersin Büyükşehir Belediyesi ile verecek.

Henüz kurulduğu ilk sene bir üst lige çıkma başarısı göstererek, bu sene Misli.Com Türkiye Basketbol Ligi’nde oynayan Bodrum’un takımı Çağdaş Bodrum Spor, 14. Hafta maçlarında son 4 haftadır aynı puanla ligin ilk iki sırasını paylaştığı ve averaj farkı ile birinci sırada yer alan Mersin Büyükşehir Belediyesi ile karşılaşmaya hazırlanıyor.

İlk karşılaşmalarını Bodrum’da gerçekleştirecek olan ligin iki güçlü takımı; Bodrum’un Takımı Çağdaş Bodrum Spor ve Mersin Büyükşehir Belediyesi izleyicilere bol çekişmeli ve heyecan dolu bir maç seyri yaşatacak.

9 Ocak’ta gerçekleşecek karşılaşma için bir açıklama yapan Çağdaş Bodrum Genel Sekreteri Mehmet Göktürk Aslan, tüm Bodrumluları ve takım taraftarlarını bu önemli maça destek olmaları çağrısında bulundu. Genel Sekreter Mehmet Göktürk Aslan, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“Saygıdeğer Bodrumlular;

Geçtiğimiz yıl sizlerin inanç ve desteği sayesinde çıkmış olduğumuz yolculuğumuzda emin adımlarla ilerlemeye devam ediyoruz.

Kuruluş amacı Bodrum’u ülkemizin önemli bir spor merkezi haline getirmek ve bölgemiz gençlerine spor alışkanlığını kazandırmak olan kulübümüz, sizlerden almış olduğu güç sayesinde bir yıl gibi kısa bir zaman içerisinde TBL ligine terfi etmeyi başarmış ve altyapı faaliyetleri için kuruluşunu tamamlamış bulunmaktadır.

Hedeflerimiz ve hayallerimiz çok büyük;

Bodrumun takımı olarak şehrimizi Basketbol Süper Liginde temsil etmeyi hedefliyoruz.

Daha da önemlisi, Bodrumlu gençlerimizi yetiştirerek Türk Basketboluna kazandıracağımız günleri hayal ediyoruz.

Biz yolumuzda kararlıyız, hedef ve hayallerimize ulaşmak için ihtiyaç duyduğumuz tek şey Bodrum halkının bugüne kadar bizlerden esirgemediği ilgi ve destek olacaktır.

09.01.2023 Pazartesi saat 18.00’da oynanacak liderlik müsabakasında tüm şehrimizin desteğini bekliyoruz. Bodrumun takımı olarak birlikte başaracağız !”

2023 yılının ilk mücadelesini 9 Ocak 2023 Pazartesi günü saat 18.00’da Bitez Bodrum Spor Salonu’nda verecek olan Çağdaş Bodrum Spor ve Mersin Büyükşehir Belediyesi maçında salonu heyecan ve adrenalin kaplayacak. Liderin belirleneceği bu maça tüm Bodrum Halkı davetlidir.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu