EğitimGündemManşet

9 AYRI ÜLKEDEN 33 ÖĞRENCİ MUĞLA’DA…

Avrupa Birliği Bakanlığı, AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı tarafından finanse edilen ve desteklenen PLAY WITH LIFE (Hayatla Oyna) isimli Erasmus+ projesi 9 farklı ülkeden gelen 33 katılımcıyla Muğla’da gerçekleştirildi.

Muğla Eurodesk Temas Noktaları ile Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi ve Rekreasyon Bölümü’nün organize ettiği proje kapsamında 13 – 21 Şubat 2018 tarihleri arasında Muğla’da Rekreasyon ve Gençlik Çalışmaları konusunda uygulamalı eğitim alan katılımcılar, rekreasyon bilincinin arttırılması ve gençlik fırsatlarının yaygınlaştırılması konusunda çalışmalar yürütüldü.

Türkiye, Letonya, Çek Cumhuriyeti, Ermenistan, Bulgaristan, İtalya, Litvanya, Makedonya ve Romanya’dan projeye katılan gençlik çalışanları kişisel gelişimlerine katkıda bulunmanın yanı sıra, kendi ülkelerindeki rekreasyon alanlarını araştırarak iyi örneklerin paylaşılmasına ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’ne kurulması planlanan uluslararası rekreasyon alanının zenginleştirilmesine katkıda bulundular.

Projenin son aşamasında, eğitim alan katılımcılar, ülkelerinde yaygınlaştırma çalışmaları yapacak ve proje sonuçlarının geniş kitlelere ulaşmasını sağlayacaklar.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu