AsayişGündemManşet

CAYIR CAYIR YAKTILAR

pageBodrum’da park halindeyken kundaklanan lüsk cip küle döndü. Lüks cip kundaklayan kişi veya kişiler tarafından başka bir araca ise zarar verdikten sonra kaçtı.
Edinilen bilgiye göre akşam saatlerinde Bitez Mahallesi Tuskon evlerine yeni taşınan Yelken sporcusu ve turizmci Ercan Özden bir ses duyması üzerine dışarı çıktı. 48 AAT 73 plakalı park halindeki aracının depo kısmından yandığını gören Özden, kendi imkanları ile yangını söndürmeye çalıştı. Bir müddet sonra komşuları da Özden’in yardımına geldi. İhbar üzerinde bölgeye gelen Bodrum İtfaiye Grup Amirliği ekipleri, köpükle müdahale ederek alevleri söndürdü. Ekipler, bir süre daha bölgede soğutma çalışması yaptı. Polis ekipleri de bölgeye gelerek araç çevresinde inceleme yaptı. Yanan otomobilin arka tarafında bulunan başka bir otomobilin ise deposunun açılmak için zorlandığını ve deponun etrafından is görülmesi üzerine ekipler araçların kundaklama olduğu anladı. Olay yeri polisleri siteye gelerek geniş çaplı araştırma başlattı.
Olayın şokunu bir süre üzerinden atamayan Ercan Özden, basın mensuplarına yaptığı açıklamada “Otomobil yandığı esnada ben içerideydim. Hiçbir şey bilmiyorum. Eve daha yeni taşınıyorduk, henüz yerleşiyorduk. Benim arabamın arkasında arkadaşımın arabası vardı, onu da kurcalamışlar” diye konuştu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu