GündemManşet

VİLLAYI YILDIRIM ÇARPTI

Bodrum-eve yıldırım çarptıBodrum’da sabah saatlerinde etkili olan gökgürültülü sağanak yağış sırasında düşen yıldırımlardan biri bir villaya isabet etti.

Bitez Mahallesinde bulunan Gündönümü Sitesinde yaşayan Serpil Lale ve İsmail Doğan çifti, sabah saatlerinde büyük bir şokla sarsıldı. Saat 06.30 sularında villanın terasına isabet eden yıldırım nedeniyle büyük bir ışık ve patlama sesi ile irkilen çift neye uğradığını şaşırdı.

Terasta bulunan uydu alıcısına ve duvara isabet eden yıldırım evin içindeki bazı elektrik hatlarınada zarar verdi. Televizyon hattını da patlatan yıldırım nedeniyle teras duvarında çökme oluştu.

O sırada uykuda olduğunu ifade eden İsmail Doğan yaşadığı korkuyu şu sözlerle anlattı:
“Yatakta yatıyordum, altı buçuk ile yedi arasıydı. Çok büyük bir aydınlık ve patlama oldu. Bu arada suratıma bir şeyler geldi. Bende bir havalandım böyle sanki yukarıya kalkıpta indim gibi. Ondan sonra ne oldu bana bir şey oldu mu dedim baktım kendimde bir şey yok. Dışarıya bir baktım duvar aşağıya inmiş. Baya korktum ama acaba yaşıyormuyum diye hiç böyle bir şeyle karşılaşmamaıştım” dedi.

Gökgürültüleri duyarak yağmur yağacağını anlayan ve balkonda asılı olan çamaşırlarını toplamak için ayaklanan Serpil Lale Doğan ise o anları şu sözlerle ifade etti:
“Sabaha karşı gökgürültüsü olduğunu duydum, kaltım çamaşırları bari toparlayıyım dedim. Bir patlama oldu, baya sarstı. Heme eşime bağırdım, bir şeyin var mı diye. Dışarıya bir baktık ki bu manzara ile karşılaştık. Çok büyük bir patlamaydı Allah korudu. Daha kötü olabilirdi” dedi.

Maddi hasarla atlatılan bu doğa olayı sonrası evde hasar tespit çalışmaları başlatıldı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu