GündemManşetSpor

YARIŞLARA RÜZGAR ENGELİ

CFM Soğutma ve Otomasyon ana sponsorluğunda ve Milta Bodrum Marina işbirliği ile Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü tarafından düzenlenen CFM – BAYK Kış Trofesi III. Ayak yarışları 2-3-4 Mart tarihinde gerçekleştirildi.

Cfm-Bayk Kış Trofesi yarışlarına misafir olan ve ilki Bodrum sularında gerçekleştirilen J-70 Kupası yarışları ise hafta sonuna renk katan farklılık idi.

3 gün süren olan J-70 yarışları için kayıtların kapanmasının ardından Cuma günü ilk start verildi. 5 adet J-70 ‘in rekabet ettiği cuma günü 3 yarış yapıldı.

Aynı gün Cfm-Bayk Kış Trofesi Yat Yarışları için de hazırlıklar tamamlanmış ve toplam 45 teknenin kaydı alınmıştı.

Cumartesi Sabahı yat ve J-70 Sınıfı katılımcıları için bekleyiş başladı, Mart rüzgarları başlamıştı. Tüm Hafta sonuna hakim olan ve 25 knot altına düşmeyen rüzgar şiddeti planlanan yarışlarının yapılamamasına engel olmuştu.

Yarışların yapılamadığı hafta sonunda; Cumartesi akşamı Cfm-Bayk Kış Trofesi II. Ayak, Pazar günü ise J-70 Kupası ödül töreni yapılarak ödüller sahiplerine teslim edildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu