GündemManşetSpor

KIRÇİÇEKLERİ GÜRLEDİ

Bodrum’un Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’ndeki gururu Kırçiçeği Bodrum Basketbol Takımı, 2. YARI 24. Hafta mücadelesinde Mersin BŞB Gelişim takımı ile karşılaştı.

Türkiye Kadınlar Basketbol birinci liginde oynadığı 22 maçın 19’unu kazanan Kırçiçekleri, Bodrum Belediyesi Binnaz Karakaya Kapalı Spor Salonu’nda Mersin BŞB Gelişim ile kıyasıya bir mücadele sergiledi.

Maçın ilk dakikalarında birbirine karşı atak ve baskın oynaması karşısında her iki takım da sayı atmakta zorlanırken,  rakibini iyi çözen Kırçiçeği Bodrum Basketbol Takımı, rakibini baskılayarak sayı atmaya başladı.

Maçın ilk yarısının sonuna doğru, yaptığı preslerle rakibine şut attırtmayan ve kaptığı toplarla yaptığı atakları sayıya çeviren Kırçiçekleri ilk yarıyı 36-24 önde tamamlayarak, soyunma odasına gitti.

İlk yarıdaki istikrarlı oyununu devam ettiren ve yaptığı baskı ile rakibini yoran Kırçiçeği Bodrum Basketbol Takımı, maçın ikinci yarısında yaptığı sayılar ve rakibi ile yaptığı mücadele ile salonu dolduran taraftarlarından alkış aldı. Maç boyunca tempoyu ayarlayan taraf Kırçiçeği Bodrum basket olurken maçın son düdüğüyle Kırçiçekleri, Mersin BŞB Gelişim karşısında oynadığı maçı 88-40 önde tamamladı.

Tüm takım oyuncularının katkısı bulunan skorda, takımına kazandırdığı 22 sayı ve 10 ribaunt ile Kırçiçeklerinin Amerikalı oyuncusu Sasha Goodlett maçın yıldız oyuncusu oldu.

Borum’un Potalardaki başarılı temsilcisi Kırçiçeği Bodrum Basketbol Kulübü TKBL 2. Devre maçları kapsamında bir sonraki maçını 21 Mart  2018 tarihinde Kastamonu Hüsnü Tandoğan Spor Salonu’nda Ferko Ilgaz Hotel KBSK ile gerçekleştirecek

Konuşmasını tamamlayan Başbakan Yıldırım, daha sonra kongrenin yapılacağı salona geçti. Başbakan Yıldırım Menteşe Spor Salonunda kendisini bekleyen binlerce kişiye hitap etti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu