GündemManşetSiyaset

BAŞBAKAN YENİDEN MUĞLA’DA…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın son anda iptal edilen Muğla programına Başbakan Binali Yıldırım katıldı.

Başbakan Binali Yıldrım, AK Parti Kadın Kolları 5. Olağan İl Kongresi’ne katılmak üzere Muğla’ya geldi. Dalaman Havalimanı’nda Vali Esengül Civelek tarafından karşılanan Başbakan Yıldırım, daha sonra karayoluyla kongrenin yapılacağı Menteşe Spor Salonu’na geldi. Yoğun katılım nedeniyle salona sığmayan binlerce kişinin dışarıda beklediğini gören Yıldırım, salona geçmeden parti otobüsünün üzerine çıkarak önce dışarıda kalan Muğlalılara hitap etti.

“Yiğitler diyarı Muğla’dan Afrin’deki kahramanlarımıza selam verelim mi” diyerek konuşmasına başlayan Başbakan Yıldırım, “Muğla, başka bir benzerin yok bu dünyada. Böylesine güzel bir şehirden bahsediyoruz. Muğla’nın insanları, Muğla’nın güzelliklerinden daha da güzel. Milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan’ı 15 Temmuz’da alçaklara teslim etmeyen Muğlalı vatandaşlarımızla gurur duyuyoruz. Cumhurbaşkanımızın size çok selamı var. Kucak dolusu selamı var. Buradan da tabii sizlerin selamını da başım gözüm üstüne deyip Cumhurbaşkanımıza yarın ileteceğim. Hiç merak etmeyin” diye konuştu.

Suriye’de devam eden Zeytin Dalı Harekatı’ndan da söz eden Yıldırım, şöyle konuştu: “Aslan Mehmetçik oraları yerle bir etti, kanları yerde kalmadı. Raco’yu da ele geçirdiler, Afrin’e emin adımlarla ilerliyorlar.”

Konuşmasını tamamlayan Başbakan Yıldırım, daha sonra kongrenin yapılacağı salona geçti. Başbakan Yıldırım Menteşe Spor Salonunda kendisini bekleyen binlerce kişiye hitap etti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu