GündemManşet

BEYAZAY MUĞLA ŞUBESİNDE BAYRAK DEĞİŞİMİ

Türkiye Beyazay Muğla Şubesinin olağanüstü kongresinde  Başkanı Kenan Gürbüz, görevini Pınar Boyacı’ya devretti.

Muğla Demircioğlu Park Otel’de yapılan kongrede bugüne kadar yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Kenan Gürbüz, derneğin Muğla’daki ilk kurucu şube başkanı Yelda Erol Gökcan’a ve kongrede görevi devir alacak olan Pınar Boyacı’ya teşekkür etti.

Gürbüz, derneğinin yeni yönetimde kurulunda görev alacağını ve göreve gelen yeni yönetimle birlikte Muğla’da hayata geçirilecek yeni projelere birlikte imza atacaklarını söyledi.

Gürbüz, derneğin özellikle son dönemde gündemde olan çocuk istismarları ve kadına şiddet konusunda duyarlı olması gerektiğine işaret ederek, “Bizler özellikle engelli çocuklarımızın, kadınlarımızın şiddet ve cinsel istismar mağduru olmaması için çalışmalar yapmalıyız. Yargıya intikal eden konularda mağdurlara destek olmak için girişimlerde bulunmalıyız ve toplumu bu konularda bilinçlendirmeliyiz” dedi.

Yapılan kongrede görev devr alan Muğla Şube Başkanı Pınar Boyacı ise konuşmasında şunları söyledi:

“Türkiye Beyazay Derneği Ülkemiz genelinde 72, yurt dışında 7, toplamda 79 şube sayısı ile büyük bir aile.

Her insanın bir engelli adayı olduğu düşünüldüğünde, çok büyük bir ailenin yönetimsel açıdan bir parçası olmaktan büyük mutluluk duyuyorum.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyefendi’nin ve çok kıymetli eşleri Sayın Emine Erdoğan Hanımefendi’nin üzerinde hassasiyetle durduğu, Türkiye Beyazay Derneği 1992 yılında tüzel kimliği ile kurulmuş, 2007 yılında kamu yararına çalışan dernek statüsü ile büyük emeklere imza atarak her geçen gün büyük ölçüde güçlenen bir yapıyla günümüze gelmiştir.Çok kıymetli yol arkadaşlarım;

Aldığım görevi layıkı ile yerine getirme gayreti içinde olacağıma emin olmanızı diliyorum.Çıkmış olduğumuz bu yolda katkılarından dolayı ilimiz Valisi Sayın Esengül Civelek Hanımefendiye, genel başkanımız sayın Lokman Ayva’ya, değerli kurum amirlerine, şube ilk kurucumuz Sayın Yelda Erol Gökcan’a, Sayın Kenan Gürbüz’e, desteğini her zaman yanımda hissettiğim çok kıymetli eşim Ali Rıza Boyacı ve siz sevgili dostlarıma teşekkür ediyorum.

Ayrıca şu an, sınır ötesinde bayrağımız, bağımsızlığımız, onurumuz için savaşan kahraman ordumuza, güvenlik güçlerimize güç kuvvet ve başarılar dilemeyi bir borç biliyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun.Hepinizi sevgi ve saygılarımla selamlıyorum.Yolumuz sevgi yoludur, saygılarımla..”

Türkiye Beyazay Muğla Şubesinin olağanüstü kongresinde Şubenin Kurucu Başkanı Yelda Erol Gökcan,  Dernekler İl Müdürü Cengiz Demirci,  Sağlık Müdürü İskender Gencer, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İlkay Türkoğlu, Çevre Müdürü Uğur Şeren, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Ozan Bahar, Muğla Engelliler Derneği Başkanı Emine Çakıroğlu, MÜSİAD Muğla Şube Başkanı Sezgin Bayhan’da hazır bulundu.

Türkiye Beyazay Muğla Şubesinde yeni yönetim kurulu ve görev dağılımları ise şöyle:

“Pınar Boyacı, Gülay Özsaraçoğlu, Kenan Gürbüz, Dilek Caferoğlu, Mutlu Bayhan, Tarık Tüfekçi ve Emrah Oltulu”

Derneğin Yeni Yönetim Kurulu ilk ziyaretini Muğla Valisi Esengül Civelek’e yapmıştı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu