GündemManşetSpor

3 PUAN 3 GOLLE GELDİ…

Bodrum Belediyesi Bodrumspor deplasmanda Manisaspor’u 3-1 mağlup ederek çıkışını sürdürdü.

Manisa 19 Mayıs Stadında oynanan karşılaşmada yeşil beyazlı ekip, Göksu Türkdoğan(2) ve Hüseyin Kala’nın golleri ile karşılaşmayı 3-1 kazanırken, Manisaspor’un tek golünü ise penaltıdan Akın Açık attı.

Bodrum’dan gelen yaklaşık 150 taraftar takımlarını 90 dakika boyunca desteklerken, Manisasporlu yaklaşık 200 taraftarda takımlarını 90 dakika boyunca destekledi. B.B.Bodrumsporlu taraftarlar ilk olarak kale arkası tribününe alınırken, Manisa’da etkili olan yağışlı hava nedeniyle B.B.Bodrumspor yönetiminin talebiyle taraftarlar maraton tribüne alındı.

Karşılaşmanın ilk yarısında 2 penaltı ve 3 gol olurken, B.B.Bodrumspor’da Cem Ekinci’nin bir şutu direkten döndü. Yağışlı ve soğuk bir havada oynanan karşılaşmanın önemli pozisyonları ise şu şekilde;

Dakika 14’te Bodrumspor’un sol köşe direğinden kullandığı korner vuruşunda Manisaspor ceza sahasında yaşanan karambolde Göksu Türkdoğan son vuruş yaparak topu ağlarla buluşturdu. (0-1)

Dakika 21’de Manisaspor geliştirdiği atakta Okan’ın vuruşunda Bodrumspor kalecisi Fırat topu rahat kurtardı.

Dakika 26 da gelişen Bodrumspor atağında Cem Ekinci kaleci ile karşı karşıya kalacağı anda sol taraftan gelen Orhan’a pasını verdi, Orhan’ın şutunda top defansa çarparak kornere çıktı. Korner vuruşu sonrasında Manisaspor defansı topu uzaklaştırdı.

Dakika 32 de gelişen Bodrumspor atağında Cem Ekinci kaleciyi de geçti, Ekinci’nin vuruşunda top direkten oyun alanına döndü.

Dakika 38 de gelişen Manisaspor atağında Bodrumspor kalecisi Fırat’ınBayram’a yaptığı müdahale sonrası karşılaşmanın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Akın Açık maça dengeye getiren golü attı. (1-1)

Dakika 41’de Bodrumspor’un sağ köşe direğinden kullandığı korner sonrasında karşılaşmanın hakemi Manisasporlu Murat’ın topa elle müdahale ettiğini tespit ederek penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Hüseyin Kala topu ağlarla buluşturdu. (1-2)

Dakika 50’de gelişen Bodrumspor atağında Cem Ekinci sol kanattan aldığı topla altı pasa kadar ilerledi, topu Hüseyin Kala ile buluşturmak istedi ancak Manisaspor defansı araya girdi.

Dakika 60’da bodrumspor’un sağ köşeden kullandığı kornerde Özgür Yılmaz’ın kafa vuruşunda Manisaspor kalecisi Zafer topu son anda Uzanarak kornere çeldi.

Dakika 73 da gelişen Bodrumspor atağında Hüseyin Kala’nın sağ kanattan ortasında Emre Şahin topu kafayla indirdi, Göksu Türkdoğan kaleye sırtı dönükken güzel bir topuk vuruşu ile topu ağlarla buluşturdu. (1-3)

B.B.Bodrumspor Manisa deplasmanında kazandığı galibiyetle puanını 24’e çıkartarak 4. sıraya yükselirken, grup’ta diğer karşılaşmalar ise yarın oynanacak.

B.B.Bodrumspor ligde 14. Hafta mücadelesinde 25 Kasım Pazar günü Sakaryaspor’u konuk edecek.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu