GündemManşet

KISITLAMAYA UYMAYAN 13 KİŞİYE CEZA

Bodrum’da sokağa çıkma yasağının ilk gününde denize sıfır evlerinin önünde denize giren vatandaşlar polis ekiplerini görünce apar topar kaçtı.

İçmeler mevkiinde lüks bir sitenin sahilinde denize giren site sakinleri denizin güneşin ve kumun tadını doyasıya çıkardı. Ara ara denize girip tekrar güneşlenen vatandaşları polis ihbar aldı.

Polisi gören site sakinleri, hızlıca sahilden uzaklaşmaya çalıştı. Vatandaşların çantalarını ve sandalyelerini toplayıp sahilden hızlı bir şekilde uzaklaşmaları, saniye saniye kaydedildi.

Polis ekipleri daha sonra devriye bölgede devriye görevlerine devam ettiler. Polis, bir süre sonra aynı sitede denize giren vatandaşları sahilde yakaladı.

Haklarında işlem yapılan vatandaşlara, evlerinden çıkmamaları için uyarılarda bulunuldu.

Öte yandan Bodrum genelinde sokağa çıkma kısıtlamasına büyük oranda uyulduğu görüldü. Polis, sokağa çıkma kısıtlamasına uymayarak denize giren, sahilde balık tutan vatandaşlar hakkında idari işlem yaptı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu