AsayişGündemManşet

HER TAŞIN ALTINDA ARANIYOR…

Milas’a bağlı Akkovanlık Mahallesi’nde geçtiğimiz 2 Haziran Pazar günü Şengül Gürsoy’u komşusunun evinde yakaladıktan sonra hunharca öldüren cinayet zanlısı Şerafettin Gürsoy’un yakalanması için başlatılan çalışma devam ediyor.

Katil zanlısını arama çalışmaları, Muğla Jandarma Komutanlığı’na bağlı Jandarma İz Takip Timi ve çok sayıda jandarma ekibinin katılımıyla sürdürülüyor.

Jandarma iz takip köpeği Cevher, Şengül Gürsoy’u bıçakla yaraladıktan sonra tüfekle vurarak öldüren katil zanlısı Şerafettin Gürsoy’un elbisesini kokladıktan sonra dağlık arazide iz sürdü. Cevher’i takip eden çok sayıda jandarma ekibi de yaklaşık 15 kilometrelik dağlık araziyi didik didik aradı.
Karadan sürdürülen arama faaliyetine, drone ekibi de havadan destek verdi.

Katil zanlısını arama faaliyetinin, destek ekiplerin katılımıyla geniş bir alana yayıldığı bildirildi.

Olayda hayatını kaybeden Şengül Gürsoy’un oğlu Ali ve eşi Senem Gürsoy’un katil tarafından yakılan evi ise güvenlik güçleri tarafından koruma altına alındı. Evde nöbet tutan jandarma ekipleri, evin etrafında kuş uçurtmuyor.

Öte yandan katil zanlısı Şerafettin Gürsoy’u otomobille mahalleye bıraktığı tespit edilen Salih Ç.’nin, jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındığı bildirildi.

Olay
Milas’ta 2 Haziran 2019 tarihinde Şerafettin Gürsoy, Ali Gürsoy ile evlenen eski eşi Senem Gürsoy’un yaşadığı Akkovanlık Mahallesi’ndeki eve gitmiş, burada çifti bulamayınca Ali Gürsoy’un annesi Şengül Gürsoy’u bıçaklamıştı. Ardından Şerafettin Gürsoy, yaralı halde komşusunun evine giderek yardım isteyen Şengül Gürsoy’a av tüfeğiyle ateş açmıştı. Şengül Gürsoy, kan donduran olayda kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.
Zanlı, kadının park halindeki otomobili ile evini ateşe verdikten sonra kaçmıştı.

Haber: Volkan Yıldız

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu