GündemManşetSağlık

ARKADAŞLARI MORAL OLDU…

IMG_0270Acıbadem Bodrum Hastanesi’nde kanser tedavi gören 40 yaşındaki Romanya uyruklu Elena Nicoleta Mainea için ailesi ve arkadaşları moral partisi düzenledi.

Geçtiğimiz yıl Ocak ayında rahatsızlanarak gittiği özel hastanede rahim kanseri olduğunu öğrenen tedaviye alınan Elena Nicoleta Mainea’nın tedavisi Acıbadem Bodrum Hastanesi’nde sürüyor. Geçtiğimiz aylarda da ulusal ve yerel basında haberlere konu olan Mainea’nın ailesi ve arkadaşları bugün hastanede kendisi için bir moral partisi düzenledi.

Partide basın mensuplarına konuşan Elena’nın hayat arkadaşı Şenol Bektaş, “Onun moralini daha yüksek tutmak için böyle bir program hazırladık. Partide Romanya’dan gelen annesi ve erkek kardeşi var, yakınlarımız arkadaşlarımız var” diye konuştu.

Elena Nicoleta Mainea ise “Gerçekten çok mutlu oldum. Benim için iyi bir moral oldu, herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Elena’nın arkadaşlarından Ayşe Ateş ise duygu ve düşüncelerini şu sözlerle ifade etti:

“Elena ile tanışalı çok olmadı ama kısa sürede birbirimize çok ısındık.Çok zor dönemlerden geçiyoruz. Elimizden geldiği kadar onun yanında olmaya çalışıyorum. Çünkü o benim artık sadece arkadaşım değil, kardeşim. Ailemden birisi.”

Bodrum Yarımada Engelli Haklarını Koruma Derneği (BOYENDER) Başkanı Esma Ezenel de “Yaşanan talihsiz bir olay, biz dernek olarak kendisine destek olmaya çalışıyoruz. İnşallah iyileşecek, buna gönülden inanıyorum, çünkü hayata çok bağlı. Bugün çok güzel bir parti hazırlamışlar, bizleri de davet ettiler. Kendilerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Haber: Hamdi Yörür

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu