ÇevreGündemManşet

GÜNEŞLİ HAFTA SONUNDA SAHİLLER DOLDU

IMG_1785Bodrum’da hava sıcaklığının 20 dereceyi bulmasıyla birlikte vatandaşlar sahillere akın etti. Deniz kenarından doyasıya eğlenen vatandaşlar sıcak havanın tadını çıkardı.

Türkiye’nin birçok bölgesinde soğuk hava etkisini sürdürürken Bodrum’da ise yazdan kalma bir gün yaşandı. Sıcak havayı fırsat bilen vatandaşlar sahil kenarlarına akın etti. Dünyaca ünlü Kumbahçe plajında ise adım atacak yer kalmadı. Güneşli havanın tadını çıkaran bazı vatandaşlar kitap okurken bazı vatandaşlar ise bikinilerini giyerek güneşlenmeyi tercih etti. El ele dolaşan çiftler ise güneşe karşı oturarak romantik bir gün geçirdi. Kumbahçe sahilinin yanı sıra Gümbet, Bitez, Ortakent ve Turgutreis sahilleri de vatandaşların akınına uğradı. Hava sıcaklığının 20 derece olduğu ilçede adeta yazdan kalma bir gün yaşandı.

Bodrum’da yaşayan Ukraynalı Maria Raşova 4 yıldır Bodrum’da yaşadığını ifade ederek “Yaz kış Bodrum’da yaşıyorum. Her mevsim çok güzel,  hava çok güzel” ifadelerini kullandı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu