EğitimGündemManşetSpor

FUTBOL TAKIMI ŞAMPİYON OLDU

Ayşe Gülsevim-Ali Rüştü Kaynak Anadolu Lisesi Genç Erkekler Futbol TakımıMuğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen okullar arası spor müsabakalarında Ayşe Gülsevim-Ali Rüştü Kaynak Anadolu Lisesi Genç Erkekler Futbol Takımı Muğla İl Şampiyonu oldu.

Bodrum genelinde 2 grupta toplam 7 lisenin katıldığı turnuva 4 Ocakta oynanan karşılaşmalarla başlarken grubunu birincilikle tamamlayan Ayşe Gülsevim-Ali Rüştü Kaynak Anadolu Lisesi Genç Erkekler Futbol Takımı Bodrum’u Muğla’da temsil etme hakkı kazandı.

Muğla’da oynanan çeyrek final ve yarı final maçlarını da kazanan  Bodrum temsilcisi, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Stadı’nda oynanan final maçında Fethiye Mustafa Kemal Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’ni 1-1 biten maçın ardından penaltılarda eleyerek şampiyon oldu.

2015-2016 Eğitim Öğretim yılının ilk yarısının tamamlanması nedeniyle okul bahçesinde düzenlenen törende şampiyonluk kupasını kazanan öğrencilere öğretmenleri tarafından madalya verildi.

Arkadaşlarının alkışları ve tezahüratları arasında madalyalarını alan gençler büyük sevinç yaşadı.

Kazanılan şampiyonluktan dolayı gurur duyduklarını söyleyen Okul müdürü Hakan Camcıoğlu şunları söyledi:

“Güzel bir başarı kazandılar. Öncelikle beden eğitimi öğretmenimiz Hasan Yılmaz Ceylan’ı ve sevgili öğrencilerimizin bu başarısından dolayı kutluyorum. Okulun son günü olması dolayısıyla da güzel bir şey oldu bizim için. Hem biz öğrencilerimizi ödüllendirdik hem de onlar okullarını ödüllendirmiş oldu. Tabi biliyorsunuz hiçbir başarı tesadüf değildir. Bütün başarılar ciddi bir çalışmanın ve emeğin bir ürünüdür. Beden eğitimi öğretmenimiz ve öğrencilerimiz senenin başından itibaren egzersiz çalışmaları ile beraber futbol takımıyla ilgili çalışmalarını başlattılar. Bizim spor anlamında da başarılı olmamız öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz açısından çok önemli bir şey. Şu ana kadar biliyorsunuz Bodrum’un üniversitelere en çok öğrenci yerleştiren ikinci okulu olduk. Bu başarının spor alanında da devam etmiş olması bizim için mutluluk verici bir olay. Ben öğrencilerimizin ailelerini de tebrik ediyorum. Evlatlarıyla gurur duysunlar” diye konuştu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu