EğitimGündemMagazinManşet

BODRUM MASALI’NDAN OKUL YARARINA KONSER

Bodrum masalıEkranların yeni dizisi “Bodrum Masalı” oyuncuları Mutlu Keçi İlkokulu yararına konser verdi.

Bodrum’da “başka bir okul mümkün” sloganı ile yola çıkan Mutlu Keçi İlköğretim okulu öğretmenleri, velileri ve öğrenciler okullarının 4’üncü öğretim yılı kapsamında bir gece düzenledi. Gece elde edilen gelirlerin ve açık arttırma ile satılan Futbolcuların imzalı Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe, Göztepespor ve Bodrumspor fotmaları satıldı. Geceye ilgi gösteren vatandaşlar “Bodrum Masalı” dizi oyuncularının muhteşem konserini izledi.

Yaklaşık 1 aydır konsere hazırlana dizi oyuncuları “Mutlu Orkestra” adı ile Marina yat clupte sahne aldı. Geceye, Bodrum’da çekilen dizinin başrol oyuncusu Şevval Sam’ın yanı sıra ünlü oyunculardan Murat Aygen, Toprak Sağlam, Serel Yereli, Bora Cengiz, Serhat Onat, Alperen Duymaz, Ezgi Şenler, Dilan Çiçek Deniz, Hilmi Cem İntepe, Zehra Yılmaz, Kaan Çakır ve Tugay Bahşi katıldı. Tüm dizi oyuncularının aynı anda çıkıp “Bodrum Bodrum” şarkısını söyledikleri gecede daha sonra Şevval Sam ile Murat Aygen muhteşem düeti ise büyük beğeni topladı. Ardından tüm dizi oyuncuları teker teker sahneye çıkarak şarkı söyleyerek Mutlu Keçi İlkokuluna destek verdi.

Okula destek için sahneye çıkan Şevval Sam ise böyle organizasyonlara destek verdiğinden dolayı mutluluğunu dile getirerek şunları söyledi:

“Eğitim benim hayatımda önceliklerimden bir tanesi. Biz savaşabilen kavga eden insanlar değiliz ama dünyayı değiştirmek için önce çocukların mutluluğunu sağlamamız gerekmektedir. İyi bir eğitim sağlamamız gerektiğini düşünüyorum. Umarım bu organizasyon amacına ulaşır. Çünkü buradan elde edilecek kaynakla çocuklar burslu olarak okutulacak. Çocukların buna çok ihtiyacı var iyi bir eğitim almaya ve mutlu olmaya ihtiyaçları var. Mutsuz çocuklar büyüdüklerinde toplumların menfi anlamda değiştiriyor.”

 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu