GündemManşetSpor

BODRUM’UN KIRÇİÇEKLERİ 13’TE 13 YAPTI

kırçiçeği bodrum basketTürkiye Kadınlar Basketbol 1.Liginde fırtına gibi esen Bodrum’un Kırçiçekleri rakiplerini birer birer deviriyor. Ligin 13. Haftasında evinde İstanbulgücü’nü ağırlayan bayan basketbol takımını namağlupluk unvanını sürdürdü.  Karşılaşmayı 69-43 kazanan ev sahibi takım böylece 13. Haftadan da sahadan galip ayrıldı.

2008 yılında kurulan Kırçiçeği Bodrum Basketbol Kulübü geçtiğimiz yıl final maçında kaybederek süperliğe çıkma şansını kaybetmişti. Bu sezon kadrosunu güçlendiren ekip içeride ve dışarıda oynadığı maçların tamamını kazandı.

 

Takım Coachı Murat Alkaş maç sonrası şunları söyledi:

“Şuanda 13’te 13 gidiyoruz. Kupada da 5’te 5 yapmıştık elemelerde. İyi gidiyoruz, iyi oynuyoruz, kızlar çok istekli ve arzulular, çok iyi çalışıyorlar ve bunun karşılığında da sahaya bize skor olarak ve galibiyet olarak yansıyor. Bunu sürdürebildiğimiz kadar sürdürmek istiyoruz, lig çok uzun maraton çok uzun. Hedefimiz zaten belli süper lige çıkmak, orada olmak ve İnşallah bunu başaracağımıza inanıyorum çünkü çok kaliteli ve iyi oyunculardan kurulu bir kadrom var ve avantajımızı sonuna kadar götürüp ipi göğüslemek istiyoruz birinci olarak.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu