GündemManşetSpor

MİLLİ TAKIM ANTRENÖRLERİNDEN ALKAŞ KIRÇİÇEKLERİ İLE ANLAŞTI

murat-alkas-1Geçen sezon süper ligin kapısından averajla dönen Kırçiçeği Bodrum Basket milli takım antrenörlerinden Murat Alkaş’la anlaştı.

Ünlü koç Aydın Örs’le uzun yıllar çalışan Alkaş, Mersin Basketbol, OGM Orman ve Bornova Becker süper lige çıkardı. Ülker ve GS kulüplerinin uzun yıllar alt yapı antrenörlüklerini yapan Alkaş, “Geçen yılki kadromuzu Dilara Kaya ve Deniz Ataer dışında komple yeniliyoruz. Tecrübeli Başkanımız Yiğit Özmen iddialı bir kadro kuruyor. Yakında yeni transferlerimizle tanışacaksınız. İddialı bir kadro ile yeni sezonda çok daha kaliteli basketbol izleyeceksiniz.” Dedi.

Bodrum basketboluna hizmet etmek ve Bodrum’un marka değerleri arasına girmiş olan Kırçiçeği Bodrum Basket’le çalışmanın özel bir süreç olacağı düşüncesindeyim diyen Alkoç, “Önümüzdeki sezon mutlu sonu yakalayıp, bilyoner.com ligine çıkacağız. Sözleşmem iki yıllık. Başarmaya geldim.” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu