GündemManşetSpor

KIRÇİÇEKLERİNDEN BAŞKANA ZİYARET

bodrum basketBodrum’un Basketbol potalarındaki gururu Kırçiçeği Bodrum Basketbol Kulübü, oyuncu ve teknik kadrosuyla birlikte Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti. Kırçiçeği Bodrum Basketbol Kulüp Başkanı Yiğit Özmen, Kulüp menajeri Umut Lafatan, Baş antrenör Murat Alkaş, yardımcı Antrenör Batuhan Alparslan, Alt yapı sorumlusu Elif Özel, takım kondisyoneri Rıdvan Kaçar, Masör İrfan Koçak, kulüp yöneticileri Oktay Dirkali, Altan Tezdiker ve takım oyuncuları katıldı.

Kırçiçeği Bodrum Basketbol Kulüp oyuncularını makamında karşılayan Başkan Mehmet Kocadon, oyuncularının elini tek tek sıkarak makamında ağırladı. Takım Kaptanı Esra Kayaoğlu’nun kulüp adına çiçek vermesinin ardından, Başkan Mehmet Kocadon, ziyaretlerinden dolayı Kulüp yönetimi ve oyunculara teşekkür etti.

Kulüp başkanı Yiğit Özmen’in kulüp adına Bodrum Belediyesi olarak kulübe yaptığı katkılardan dolayı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a teşekkür ederek başladığı konuşmasında takım hakkında bilgiler verdi.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon da takımı ve başarılarını yakından takip ettiğini belirterek başladığı konuşmasında, şunları söyledi.

“Kırçiçeği Bodrum Basketbol Kulübü olarak, Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Liginde gösterdiğiniz başarı gurur verici. Her şeyden önce “Bodrum” hepimiz için çok önemli. Bir dünya markası olan Bodrum’u basketbolda böyle başarıyla temsil ettiğiniz için hepinize teşekkür ederim. Bugüne kadar Bodrum Belediyesi olarak sağladığımız desteği, lig sonuna kadar devam ettireceğimizden hiç şüpheniz olmasın. Bu takımı önümüzdeki sezon süper ligde görmek için ne gerekiyorsa yapın. Bunun için bizim de elimizden gelen tüm desteği size vereceğimizden şüpheniz olmasın. Böylesine zor bir ligde 11 Haftadır namağlup unvanla oynamak kolay değil biliyorum. Herkesin gözü sizin üzerinizde. Bu hafta Bodrum’da oynayacağınız İzmit Belediye spor maçının da çok önemli olduğunu biliyorum. Bu nedenle Binnaz Karakaya Spor tesislerinde Cumartesi günü oynayacağınız maçta sizi desteklemek için geleceğim.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu