ÇevreGündemManşet

KUVVETLİ RÜZGAR İLE SOĞUK HAVA GELİYOR

soguk_hava-BodrumBugünden itibaren yurdun Kuzey bölgelerinde etkili olacak soğuk hava, Salı gecesinden itibaren Bodrum’da da etkili olacak.

Meteoroloji kaynaklarından edinilen bilgiye göre Bodrum’da pazartesi günü akşam saatlerinde yağmur bekleniyor. Pazartesiyi Salıya bağlayan gece saatlerinde etkisini kaybetmesi beklenen yağışlı hava yerini rüzgarlı bir havaya bırakacak. Salı gününden itibaren Kuzey yönlerden esecek kuvvetli rüzgar özellikle Çarşamba günü etkili olacak.

Bodrum’da bu hafta Çarşamba ve Perşembe günleri en düşük hava sıcaklığının 6-7 derece dolaylarında olması tahmin ediliyor. Kuzey’den esecek sert rüzgarlar birlikte hissedilir sıcaklığın 3-4 derece olması tahmin edilirken, en yüksek hava sıcaklığının ise 13-15 derece dolaylarında olması tahmin ediliyor.

Cuma gününden itibaren yeniden Güney yönlerden esmeye başlayacak rüzgar ile hava sıcaklıklarının mevsim normallerine ulaşması beklenirken, Cuma akşam saatlerinden itibaren yağışlı havanın etkili olması tahmin ediliyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu