GündemManşetSpor

DENİZİN KIZLARI DEPLASMANDA ACIMADI

hentbolTürkiye Hentbol Kadınlar 1.Liginde Bodrum’un temsilcisi Yalıkavak Spor bu hafta deplasmanda oynadığı ligdeki mücadelesinde ligin güçlü takımlarından Bandırma Spor Kulübüne geçit vermedi.

Balıkesir Erdek Kapalı Spor Salonunda oynana karşılaşmaya hızlı başlayan Yalıkavak spor rakibinin kendi saha ve seyirci avantajını ilk yarıda kıramadı. Karşılıklı atakların gole döndüğü ilk yarıda her iki takımda var gücüyle maça asıldı. Karşılıklı gelen gollerle maçın ilk onnbeş dakikasında 7-7 girilirken, her iki takımda üstünlüğü sağlayamayınca ilk yarıda iki takım da soyunma odalarına 14-14 berabere gittiler.

İkinci yarı düdüğü çaldığında oyuna yine hızlı başlayan taraf Yalıkavakspor oldu. Kalede Berna ve Çağrı’nın adeta devleştiği maçta rakip takıma fırsat tanımayan Denizin Kızları, art arda attığı gollerle Bandırma Spor Kulübü’ne karşı üstünlüğü yakalamayı başardı. Kaleci Berna Cindoruk’un yaptığı kurtarışlar maçın kaderini belirlerken Yalıkavak Spor Kulübü Hentbol takımı deplasmanda zorlu rakibini 27-35 yenerek, Bodrum’a dönüyor. Maçta attığı 7 golle Gamze Şaşmaz maçta en çok gol atan oyuncu oldu.

Maç sonrasında bir açıklama yapan Yalıkavak Spor Kulübü Başkanı Mehmet Esen, “Oldukça heyecanlı bir mücadele yaşadık. Özellikle Maçın ilk yarısında atak oynamamız gol atmamızı sağlasa da, rakip takım hem taraftar, hem de saha avantajıyla karşılık verdi. İlk yarı boyunca karşılıklı gollerle geçen mücadelede, rakibin oyununu daha iyi analiz ederek, kendi oyunumuzu ona göre kurguladık. Kalecilerimizin büyük emek harcadığı maçta Berna Ve Çağrı inanılmaz kurtarışlar yaptılar. Onların kurtarışlarına takım oyuncularımızın golleri ve müdafaaları eklenince, zorlu bir mücadeleden galip ayrılan taraf olduk.” dedi.

Türkiye Hentbol Kadınlar 1.Ligi 11’inci hafta mücadelesinde Yalıkavak Spor Kulübü 17 Aralık’ta saat 14.00’da Bodrum Belediyesi Binnaz Karakaya Kapalı Spor Salonu’nda Pazarspor Kulübüyle karşılaşacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu