GündemManşet

COŞKULU FENER ALAYI

IMG_436430 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Bodrum’da fener alayı düzenlendi.

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Bodrum’da fener alayı gerçekleştirildi. Akşam saatlerinde Milta Marina önünde başlayan yürüyüşe çeşitli sivil toplum kuruluşu üyelerinin de olduğu her yaş grubundan yaklaşık 3 bin 500 kişi ellerinde Türk bayrakları ve meşaleler ile katıldı. Kimi vatandaşlar da fener alayına motosiklet ve araçlarıyla katıldı.

Yürüyüş boyunca marşlar söyleyen vatandaşlar “Mustafa Kemal’in Askerleriyiz”, “Ne Mutlu Türküm Diyene” sloganları attı. Vatandaların sloganlarına Neyzen Tevfik Caddesi üzerinde hizmet veren kimi mekanlar da 10. Yıl Marşı ve İzmir Marşı çalarak destek verirken kimi vatandaşlar da fener alayını cep telefonları ile görüntüledi.

Yaklaşık bir saat süren yürüyüşün ardından fener alayı Bodrum Belediye Meydanı’na ulaştı. Burada Midtown Orkestrası konser verdi.

Burada konser öncesi bir konuşma yapan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, “Bugün şu birlik beraberliğin bütün ülkemde olması lazım. Gelin Bodrum’dan elimizdeki bayraklarla öyle bir meşale yakalım ki içimizdeki sevgi, birlik, hoşgörü, bütün güzel ülkemi sarsın. Hepinizin 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum. Hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum” diye konuştu.

Meydanda orkestranın seslendirdiği marşlara ve şarkılara coşkulu kalabalık ellerindeki bayrakları sallayarak eşlik etti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu