GündemHayatManşet

İMAM HATİP LİSESİNDEN MEVLİD PROGRAMI

Konacık Şehit Türkmen Tekin Anadolu İmam Hatip LisesiKonacık Şehit Türkmen Tekin Anadolu İmam Hatip Lisesi Mevlid Kandili Programı düzenledi. Etkinliğe Yrd. Doç. Dr. Mehmet Ali Özer konuşmacı olarak katıldı.

Ay takvimine göre Rebiu’l Evvel ayının 12 ila 17’si arasında kutlanan Mevlit Kandili Haftası kapsamında, Oasis Nurol Kültür Merkezi’ndeki programa Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan program, okul öğrencilerinden Taha Cihat’ın Kuran-ı Kerim tilaveti, okul öğretmenlerinde Sevgi Şeremet Yıldırım’ın günün anlam ve önemine ilişkin konuşması, okul öğrencilerinden Aykan Aykurt ve Sedanur Faydacı’nın Arif Nihat Asya’nın Naat şiirini okuması ile devam etti.

Daha sonra Sinan İşvaroğlu yönetiminde sahneye çıkan öğrenciler ilahiler seslendirdi. Öğrenci ve öğretmenlerin performansı dinleyenlerden tam not aldı.

Program, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinden Yrd. Doç. Dr. Mehmet Ali Özler’in “İnsan, aile ve şükür” adlı sunumuyla sona erdi.

Etkinliğin yapıldığı saatlerde kültür merkezi dışında da vatandaşlara lokma ikramı yapıldı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu