GündemManşetTurizm

BODRUM TURİZM SEZONUNDAN UMUTLU

Bodrum-turizmİç turizmdeki erken rezervasyona Rusya ve İsrail’de eklenince umutlar arttı.

Sezon hazırlıklarına devam eden Bodrum’daki tesisler müşterilerini bekliyor.

2017 turizm sezonundan ümitli olan otelciler gelen rezervasyonlarla 2016’dan daha iyi bir sezon olacağını belirtiyor. Bodrum’daki bazı oteller sezona yüzde 90 dolulukla başlayacak.

Ambrossia Otel Sahibi Zeynel Kılınç, özellikle dış pazardan gelen rezervasyonlara dikkat çekerek şunları söyledi:

“Kötü giden geçen bir 2016 sezonundan sonra geçtiğimiz son 4-5 ay içerisinde aslında pekte umutlu olmadığımız 2017 sezonuna bu son özellikle son 1-1,5 ay gelen rezervasyonlar ve hükümetin attığı adımlar çok ciddi bir değişim sağladı. Şuan Rusya’dan çok ciddi rezervasyonlar almaktayız. İşte İsrail’le de olan ilişkilerimizdeki düzeltme, düzelmenin de çok ciddi faydası oldu özellikle bakanımızın İsrail’e ziyaretinden sonra. Arttı Doğu bloku ülkelerinden yine iyi rezervasyonlar gelmekte, İran’dan rezervasyonlar gelmekte. Sanırım, çok rahat bir şekilde 2016 yılındaki kayıpları kapatacağız öyle gözüküyor ve güzel bir sezon olacak umuduyla gelen rezervasyonlara göre giriyoruz.”

Tatil.com Genel Müdür Yardımcısı Hakan Beytor ise iç turizmdeki canlılık ve son dakika gelecek olan rezervasyonlarla 2016’dan daha iyi bir sezon beklediklerini belirterek şöyle konuştu:

“2017 için şuanda çeşitli fuarlara gidiyoruz. Acentelerle görüşmelerimizi yapıyoruz. 2017 için umutsuz olmamıza gerek yok umutlu olacağımızı düşünüyorum ben. Umudunuzu kaybettiğiniz zaman zaten işimizi yapamayız. Bu sene için satışların yavaş gitmesine rağmen son dakika satışlarıyla iyi yerlere geleceğini düşünüyorum. Çok kötü bir sezon geçirmesek de eskiye nazaran en azından 2016’dan iyi bir yaz geçireceğimizi düşünüyorum ben.

Tabi rezervasyonlarımız sürekli geliyor iç Pazar bu sene çok iyi gidecek gibi görünüyor. Çünkü iç pazardaki EB satışlarımız gayet iyi. İyi bir sezon geçireceğimizi düşünüyoruz. Emarelerini de o şekilde alıyoruz acentelerden. Emeğimizin karşılığını bu sene alacağımızı düşünüyoruz.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu