EkonomiGündemManşet

GELMEYEN FATURALAR VATANDAŞI TEDİRGİN EDİYOR…

eletrik faturaSIBodrum’da yaşayan birçok vatandaş iki ayı geçmesine rağmen hala gelmeyen elektrik faturalarını merak ediyor.

Son olarak Eylül ayında fatura geldiğini belirten bazı vatandaşlar, konuyla ilgili Aydem’i aradıklarında ise genel merkezin böyle bir konudan haberdar olmadığını öğreniyor. Müşteri hizmetlerinde ki görevli ayrıca arayan vatandaşa, abone ve sayaç bilgilerinin söylenmesi halinde faturanın online olarak kesilebileceğini belirtirken, vatandaşlar Aydem’in yüklü faturalar kesmek için bu yolu denediğini iddia ediyor. 

Aydem Genel Merkezini arandığında ise bölgesel gecikmelerin yaşanabileceği, bilinçli yapılan bir uygulamanın olmadığı belirtildi. Öte yandan faturası gelmeyen bazı vatandaşlar, mevsim geçişinin yaşandığını, soğuklar nedeniyle elektrikli ısıtıcıların çalışmaya başladığını ve bu yüzden de 2 aydan fazla süredir kesilmeyen faturaların bir çok kişiyi şok edeceğini söylüyorlar.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu