GündemManşetSiyaset

BODRUM MHP’YE BAŞKAN ADAYI OLDU

MHP Bodrum Teşkilatı içerisinde son günlerde oluşan gelişmeler ve bu gelişmelerin kamuoyuna yansıması sonrasında, adı MHP Bodrum ilçe başkanlığı konusunda öne çıkan Mehmet Özmeral tarafından bir basın açıklaması yapıldı.

Yaklaşık 3 aydır MHP Bodrum İlçe Yönetim Kurulu içerisinde yaşanan gelişmeler, bu gelişmeler paralelinde adının kamuoyunda anılması ve MHP tabanında yapılan değerlendirmeler nedeniyle bir açıklama yapmanın kaçınılmaz olduğunu ifade eden Özmeral, MHP’nin 50 yıldır Türk siyasetinde seviyeli, ilkeli ve tutarlı yürüyüşünü devam ettiren dev bir oluşum’ olduğuna dikkat çekerek şunları söyledi;

“1995 Yılından bu yana MHP Bodrum Teşkilatı içerisinde okul, gençlik kolları ve ülkü ocaklarında başkan, başkan yardımcılıkları görevleri de dahil olmak üzere 24 yıldır siyaset yapıyorum. Siyasi geçmişi ve mücadelesi kurucumuz merhum Alparslan Türkeş ile başlayan bir ailenin içerisinden geliyorum.

Bodrum Teşkilatımızın özellikle Muğla’nın Büyükşehir Belediyesi kapsamına girdiği 2014 yerel seçimlerinden sonra yaşadığı süreci de özellikle ve dikkatle takip ediyorum. Bodrum coğrafyasında çok değil, 5 yıl önce 4 belediyesi bulunan güçlü bir siyasi yapıyken, bugün kamuoyunda ilçe başkanlığı ve yönetimi düzeyinde yaşanan sorunlarının meydanda konuşulduğu bir dönem yaşıyoruz.

Bu gelişmeler tabanımıza, seçmenimize ve teşkilatımıza layık olmayan bir züldür. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin ülke siyasetinde ve parti yönetiminde ortaya koyduğu üstün performans, gayret ve birleştirici bakış açısıyla taban tabana zıt olan bir durumdur.

MHP siyasi geçmişinde tabelasının bulunduğu her coğrafyada ürettiği siyasetle çözümün ve hizmetin bir parçası olarak görülmüş ve anılmıştır. Yakın döneme kadar Bodrum’da belediyeleriyle ve yaptığı hizmetlerle anılan MHP Teşkilatının, bundan sonrada toplum için fayda üreten konularla anılması ve takdir görmesi en büyük isteğimdir.

Ben ve bana destek veren tüm yol arkadaşlarımın temel düşüncesi; Bodrum’a toplumsal fayda sağlayacak proje ve hizmetleri üretmektir. Önümüzdeki günlerde yaşayacağımız kongre süreci ve sonrasında başta Sayın Devlet Bahçeli olmak üzere teşkilat ve il başkanlığımızca üretilen siyasete tüm varlığımla destek olacağımı ifade ediyorum.

Ben ve yol arkadaşlarım ilçe kongresi sürecinde dünün ve bugünün eksikliklerini, olumsuzluklarını yarının başarısı haline dönüştürmek için birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek, Bodrum’da yeni açılacak sayfada yetki ve sorumluluk almaya talibiz…

Kongre sürecinde yapacağım çalışmalar; seviyeli, ilkeli ve tutarlı siyaset anlayışıyla milliyetçi bir duruş içerecektir.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu